Aaaah hon har yttrat sig igen.

Haha varför ska jag ringa dig?
ofta jag slösar mina pengar på en person som dig ens.
HAHA att du trodde.
Men du kan ju ringa mig om du vill mig något, nog kan jag prata för jag är ju inte stum men jag slösar då inte mina pengar på dig inte haha.

Ja nog får du lägga en bild på mig inte bryr jag mig :)
haha jag skrev att hon är ändå bättre än dig, att du kanske är avundsjuk inte fan skrev jag då "du tror att du är bätte. HAHA STOR SKILLNAD MIFFO ;)


Kommentarer
hANNA / 2009-10-29 @ 00:44:41

Haha ja du verkar ju vara så jävla pepp på lägga upp nya inlägg efter varje kommentar jag skriver. Så för att göra det lättare för dig: O.M D.U V.I.L.L M.I.G N.Å.G.O.T , R.I.N.G I.S.T.Ä.L.L.E.T! Gick det in i hjärnan nu?



Det är stor skillnad på att skriva för att alla ska se att du är värsta tuffingen och att ta det med personen. Visa att hjärnan funkar till en liten del i alla fall?

hANNA / 2009-10-29 @ 12:18:48

Haha men titta efter? Vad är det jag kommenterar på? Jo dina inlägg du skriver om mig i, eller hur? Inte så jävla konstigt. Och joo visst det var jag som började! Det var jag som var tvungen och yttra mig om något jag inte har ett skit med och göra.



Haha jag skiter väl i hur du blir när du är sur och att ingen vågar bråka med dig? Det var nog det sämsta du kunde komma med, haha jag har nog slagit mer personer i mitt liv än dig.



Ta bort alla dina inlägg om mig så är det slut tjaffsat, så kan du spööööaaa mig när du ser mig istället.

Lisa / 2009-10-29 @ 17:17:30

Skärpning nu för fan ! Äre nå tävling eller, hur många slaggisar man har varit i eller ? Det bevisar ju verkligen mogenheten . . Jag vet vad jag talar om och hur illa de kan gå för onödiga jävla skit bråk. Så inget att briljera om att man har slagit massa människor ! Skärpning nu !!


hANNA / 2009-10-29 @ 19:08:01

Hur gammal tror du att du är egentligen? Små tjejer? Ingen har faktist varit yngre än mig. Och precis som Lisa säger, så håller jag med om att det är omoget. Och meningen var heller inte att starta någon tävling.



Det här var min sista kommentar och nej jag känner mig inte ägd och orkar heller inte med det här löjliga tjaffset. Och nej, jag har aldrig varit rädd för dig och kommer så aldrig vara heller.



Tar du inte bort inläggen idag måste jag tyvärr anmäla det. Hejs!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback