äntligen

Sådär ja, nu har jag fixat håret så mycket som det går. Är rätt så nöjd men ibland ser man att det är fake, men solen kommer bleka mitt vanliga hår så hoppas det blir snart exakt samma färg.
Aja slänger upp en bild. Och så ska jag lägga mig i sängen och läsa lite skvallertidningar som jag fick av sassi nyss. Godnatt hade bra!

Victor min älskade, jag saknar dig som tusan.
och i morgon kommer du hem.

Tidsfördriv..

1. Jag har insett att min senaste kyss var/är underbar
2. Jag lyssnar på mamma och pappa där nere.
3. Jag pratar ibland för mycket.
4. Jag tycker om mig själv
5. Min bästa vän är/var Henriikka, Amanda och Victor
6. Min första riktiga kyss var för väldigt länge sedan.
7. Jag avskyr när folk frågar vad jag heter, och inte hör mitt svar!
8. Kärleken är underbar
9. Jag gillar att ligga i sängen med Victor.
10. Jag kommer aldrig att tycka om småkryp
11. Jag är hemligt förälskad i små bebisar.
12. Sist jag grät var jag ledsen!
13. Min mobiltelefon är bäst*
14. När jag vaknar på morgonen vill jag sova mer.
15. Innan jag går och lägger mig pratar jag med victor.
16. Just nu tänker jag på min färg i håret som ska sköljas ur.
17. Bebisar är über söta!
18. Idag har jag fått mina paket
19. I kväll ska jag prata med victor i telefon, sedan sova.
20. I morgon kommer jag dricka alkohol
21. Jag vill verkligen bli miljonär!

ajajaj!

Förlåt för en jätte dålig uppdatering, har som bara inte haft tid.
Måndag och tisdag har jag och ida hållt på med filmen, inatt blev vi klara och skulle visa upp den idag iskolan.. Men så klart så funkade det inte, så får göra på nå vis så att de funkar. Har också svenska uppgiften som jag än inte har börjat med och egentligen skulle jag redovisa imorn men jag fick göra det på måndag ist. tur är väl det.

Idag har löshåret och locktången kommit. Så ikväll ska jag slinga håret så de passar lite bättre med löshåret. Så måste jag också prova locka de.

Funderar på att vila en halv timme/ en timme, så vi hörs senare efter jag slingat håret så får ni se hur det ser ut.
Hade bra!

Söndag

Tjohej, gårdagen var jag med Henta, sedan åkte vi lite bil med Johanna Masto och Ullis. Sen vid tolv så for vi till ville och sov. Idag har jag inte gjort så mkt har best bara legat i sängen, vaknade vid halv tolv och har sedan dess läst boken och spelat ett spel. På tosdag blir de mest troligt att dricka och fredag jobba. Har en liten lust att dricka på lördag men de blir torsdag, är ju som sagt lediga på fredag så då passar man på. Beställde löshåret igår också, blev 45cm och inte 55cm, 55 var för mkt och 45 för lite så jag tänkte äh tar 45. Det är nog långt. Tog en färg som redan hade slingor i så när de kommer blir de att lägga i lite mer slingor skulle jag gissa. Hoppas de blir bra, men måste också prata lite med mamma om en locktång haha. Aja nu ska jag slå på en film eller något, finns verkligen ingenting att göra här. Jag som vill ut och göra något, det som är så fint väder. Men vi hörs imorn skulle jag gissa.
Hade bra!

just, du!

varit med henta, emilia och amanda idag. Sen kom Gabba och Hanna också, trevligttrevligt hade vi.
Har inte så mycket å skriva, försov mig i morse vaknade tjugo i tio så orkade inte gå till skolan alls idag, så det blev en härligt säng dag. Låg och läste och lyssnade på musik. Skönt.

Victor, You're everything I need and more..

Du får mig att le i alla tillfällen, du är den vän jag alltid velat ha, som jag alltid haft.
du kommer alltid vara den som står mig ända till mitt hjärta.
du är guldvärd, du är min bästavän!
tack för alla minnen vi har, som vi kommer att få.
jag älskar dig, och har alltid gjort det ända sen dagis!
(gammal bild, 1½-2 år sedan?)

ginatricot

Varför kan inte Ginatricot finnas i pajala?
har hur mkt kläder som helst jag skulle vilja ha därifrån.
Om det hade funnits här i pajala skulle dom här kläderna ligga i min garderob på en gång. Vill fara till luleå men eftersom vi ska med skolan till luleå så orkar jag inte börja åka två gånger..



idag har jag bara legat och läst, ska försöka läsa ut den till på måndag så ida kan lämna tillbaka den.
Victor, imorgon så får jag äntligen träffa dig!!
du får min dag att lysa, lika starkt som solen.

00:31

Ska strax gå och lägga mig, jag och ida ska slå på en film så somnar vi nog strax. Märker att vi båda är ganska så tötta. Orkar inte skriva så mycket. Har som ingenting och skriva.

Har varit med ida idag, vi har flummat och tagit bilder så dom bilderna ser ni längre ner..
godnatt, hade bra!

Victor, jag saknar dig så enormt mycket ♥

Svenska

Tjohej allihopa, sitter här i skolan. Håller på med mitt svenska arbete men de funkar inte så bra. Hittar knappt någon text och jag vet knappt vad jag ska skriva eller vad jag ska ha med eller något hoja!! Allt är så mkt har np på torsdag också, matte b1, jag orkar inte med allt. Allt kommer alltid samtidigt. Dom kan aldrig ge lite i taget allt ska alltid komma på en å samma gång och allt ska vara samtidigt inne och man hinner inte alls med något. Alla arbeten vi ska göra är svåra och komplicerade. Har inte alls lust att gå i den här skolan just nu. Jag vill bara ligga hemma och sova. Göra något som inte är så jobbigt.

Sen började jag fundera på en sak, jag som ska gå natur. Det kommer ju vara dubblet så jobbigt och jag som är sååå lat. Jag kommer inte ens palla ett år. Mja men då ser vi sen hur det blir de är ju som sagt ett sommarlov emellan gymnasiet och nu så hinner nog samla på mig lite kraft för att orka med gymnasiet.

Idag har vi dans! OCH ALLA SOM GÅR PÅ DANS, KOM IHÅG OCH KOM!! vi har jätte mkt å göra och vi måste bestämma massa saker och göra klart alla danser och ja, kom ihåg att komma.

Nu ska jag försöka göra svenska arbetet. Så vi hörs säkert senare.
Hade bra!

Du är de finaste mina ögon någonsin sett.

17:08

Tjohej allihopa, det blåser som bara den där ute. Höll ju nästan på flyga iväg.
Idag så vet jag inte alls vad jag ska hitta på, bara mysa med min älskade. Han åker ju imorn på morgonen så måste passa på nu så mkt jag bara kan. Sen träffar jag honom först på fredag igen. snyft..

Igår satt jag ida och johanna på jernveket och spelade kort och pratade. Var trevligt, då hade man något att göra iaf. Satt där från fem till tolv på natten så hade lite ont i röven efter vi suttit där i sju timmar. Sen efter vi suttit där så for jag å ida och åkte med ville, så körde jag bil också. Det gick jätte bra. tihi. Sen efter jag kört bil så for jag ida och ville till sonja och elina, och där satt också Elin simon amanda alexander och micke var väl där uppe på elinas rum. Så det var trevligt vi tog en kopp kaffe och pratade lite sen for vi hem och sov.

Nu har jag inte så mkt mer å skriva, antingen hörs vi imorn eller senare!
Hade bra!

Victor, det du och jag har det är underbart!

byebye.

Nu ska jag fara till byn och sitta på jernverket med Ida och Johanna. Får väl se vad som händer senare på kvällen, inget vad jag vet iaf.

Slänger upp några bilder på hur jag ser ut idag..
älskar dig så mycket!

Lördag

Godmorgon!

Har egentligen nästan ingenting å skirva men eftersom henta gnäller att jag aldrig uppdaterar så får jag väl skriva ett litet inlägg dårå.. Igår så skulle jag och jennifer fara och kolla på skor hos lotta men då var de stängt och vi höll på blåsa iväg för att det blåste så mkt. Sen For hon och handlade och jag följde med, sen knalla jag till skolan en sväng och sedan till malmen där ida satt. Så satt vi på malmen och spelade kort och åt mat. Lite senare kom johanna dit, så gick vi till jernverket och drack lite cola, sen for jag och dansade o.s.v.

Senare på kvällen hände det lite saker, en kille åkte på däng. Vet ju vem men orkar inte skriva här vem det var, han var helt blodig i ansiktet och ja så kom ambulansen och så, sen for jag hem.

Nu ska jag och victor spela lite spel sen vet jag inte. Hörs väl senare.
Hade bra!

jag älskar dig victor ludvig mella!

fuckkkoff

Tjohej har inte uppdaterat igår, kollade film hela dagen efter skolan och sen sov vi så det var ingen intressant dag så jag hade som ingenting  å skriva.

Dagen idag har varit super rolig, jag sonja elina ida och simon har suttit och skrattat som bara den, sen har vi skällt ut en person och då råkade jag och ida missa hela svenskan, så förlåt anne-catrine för att vi inte kom. Hon kommer då säkert fråga mig imorn vart vi var, men då säger jag bara sanningen haha.

Har lite ont i huvudet, jag och ville ligger och spelar ett spel på hans mobil. Det är ganska roligt.
Nu ska jag söka fram en bild så hörs vi säkert imorn eller så.

du är det finaste jag vet.
lite över ett år sen bilden togs.

i taket lyser stjärnorna!

Nu ska jag strax på bio med Amanda, så vi hörs senare!

18:18

och du som nu tycker jag är en fjortis av en anledning som inte ens stämmer kan ju säga de åt mig ist för att säga de åt någon annan? du som sa att du inte tyckte om att man snackar skit om sina vänner o.s.v. Du har nu länge tyckt jag är en fjortis, till och med när vi var "vänner", sen när du sa att vi inte har hört av oss på ett tag, vem orkar när man sitter där och tänker "jaha fakea mera, jag vet vad du tycker om mig" och nu så kommer du ändå och låtsas som att du inte tycker de. Lika du säger de åt mig så jag kan säga vad jag tycker om dig, till dig för jag orkar inte börja gå till alla andra och berätta hur du är, när du själv borde veta hurdan du är mot andra, du är då vekligen inte perfekt.

Gör de som du är bäst på, du passar bra där du är! För jag orkar inte låtsas nå mer.
så när du vill säga något så står jag här och väntar på att få säga tillbaka. Hadebra!

bye bitches..
gammal mysig bild, and i love it*

12 april

Nelly.com
Jadu beställde min klänning för 12 dagar sen och leveranstiden ska vara 2-7 dagar och jag har skrivit innan till nelly.com att jag inte har fått klänningen och då frågade dom bara om jag fått orderbekräftelse och leveransinformation och de har jag fått och ändå har jag ine fått klänningen så nu var jag tvungen att skriva åt dom igen!! blir sjukt jävla less, vill ju ha den!

har svinigt ont i halsen och jag vill verkligen inte ha de..
Jobbade också igår, tack som fan att det inte blev kaos för då hade jag dött, hade så jävla ont i huvudet och i halsen. men tur så var elin så duktig så vi gjorde en jätte bra sak, jag stod där bak och hon kom med jackan jag gav lappen åt henne hon gick ut med den och jag hängde upp jackan. Det gick snabbt och jag slapp springa fram och tillbaka med min onda hals.

Aja idag så vet jag inte alls vad jag hittar på nu ska jag iaf ner och dricka te för jag har ont!
hade bra.

du är söt.

lilla solstråle

Du får mig att tänka på mig, du är så jävla lik mig när jag var liten, inte så jätte mkt på utseendet men på sättet är var vi nästan på pricken. Nått som mamma också sa. Om man gjorde fel eller var dum då kunde jag aldrig säga förlåt eller erkänna, och precis så är nova. Hon bråkade med mig lite så skulle hon säga förlåt så tog de jätte länge innan hon viskade så tyst så man inte ens hörde att hon sa förlåt. Och något som var roligt var när hon inte fick godis så sprang hon ner till lillen och frågade om hon fick godis så fick hon inte av lillen heller, så kom hon upp och grät och kramade mig och sa "jag fick inte godis och jag ville ha godis" så sa jag men om du får en godis är du glad då så kramade hon mig och sa jaaaa. hoja söta unge, du är så förbannat gullig!

hörs senare!

far åt skogen och kom inte tillbaka..

på fleeeeraaaaa timmmmmmmmmmmar!!

Ne nu blir jag less.

Hejsan allihopa. orkade verkligen inte dra ett inlägg igår kväll, jag och johanna for till verros inflyttnignsfest och satt där var väl trevligt så var jag hos ville mellan elva och tolv så somnade vi väl vid ett. Har då jälva lust å dricka idag fast hälften drack igår, och dricker jag itne idag så jobbar jag och ja. Vi ser hur det blir, skulle vara skönt att få komma bort en sväng från allt tänkande och allt skit.

Hörde också en del saker igår, ska bli roligt att få höra vad du har å säga nu efteråt hahaha.
iaf så tack till min sötis som gjorde samma sak för mig.

Något jag inte förstår mig på det är när folk går bakom ryggen på en, eller ja när dom börjar säga saker om en när man är just nära, när dom sen låtsas att ingenting har hänt eller så. Jag kan då säga att visst jag säger saker ibland om folk men dom personerna vet oftast vad jag tycker om dom, och ibland visst då kanske man säger lite för mkt men jag står iaf för vad jag sagt och vad jag kommer å säga så jag hoppas att du nu inte "vaaaah, hajjar ingenting" för då kommer jag skratta dig rakt i anskitet. Vill iaf att du ska säga det till mig irl. för om du ska prata om mig, prata isf det till mig också. För annars kan jag också börja säga ett och annat. Hade bra vi hörs!

du, du får mig inte på bra humör idag!!!!!

10april

Har nyss kommit hem från ville, hann inte uppdatera igår och sen orkade jag inte heller. Ville ska fara med sina kompisar och köra skoter så jag hoppas ju på bra väder för hans skull. Vad jag själv ska hitta på idag vet jag inte. Men min kusin och morbror kommer idag så ska nog leka lite med nova.
Nu ska jag gå ner och dricka te eller så. hörs sen!

Hittade en text som stämmer ganska bra.
Jag är inte kaxig, det är bara försvar.
Jag är inte döv, jag lyssnar bara inte på bullshit.
Jag älskar många, men en del lite mindre.
Jag snackar inte skit, jag säger bara det som är sant.
Jag är inte egoistisk, bara självsäker.
Jag är inte elak, bara ärlig..

R.I.P Åke Jatko.

Igår satt jag på gården med Amanda Emilia Rebecka och så kom emilias lillebror så busade vi lite med honom också, en helt trevlig kväll.

Vaknade vid åtta och for till stugan vid nio. Fan vad jag har saknat stugan, hade egentligen velat stanna men har som inte tid. Träffade Amanda också, saknat henne som bara den. Vid elva for vi mot korpis och vid tolv satt vi i kyrkan.  Hoja begravningar är så jobbiga. Höll på börja gråta hela tiden, satt och tänkte på farmor, faster och farfar.. Sen en dikt som Åkes fru ville att prästen skulle läsa var jätte fin. Minns inte riktigt hur den gick men de var något "här är jag, men var är du". det är alltid lika hemskt.

Aja nu ska jag väl hitta på något, hörs senare!
du får aldrig lämna mig.


14:45

Nu sitter jag här och försöker hitta masker men de finns ju ingenstans. Ska på byn med Emilia, Amanda och Rebecka? Ska iaf ringa Emilia efter jag ätit och de. 

Det är ingen som råkar veta vart man kan köpa vita masker ifrån?

Nu ska jag iaf ner, är ganska hungrig så ska ta något litet.
Idag kommer min älskade hem!

Godmorgon

Godmorgon allihopa, vaknade för en liten stund sen. Har jääävligt ont i halsen, håller på bli sjuuuk. Stackars mig, jag är alltid sjuuk. Kollade My best friends girl igår fjärde gången fast de här var första gången med text så nu fattade men lite mer iaf.

Som sagt har jag ont i halsen så nu ska jag ner och koka lite te, vanilj är då godast!
hörs sen.

GODNATT!

Ne nu ska jag lägga mig i sängen, så får ta och säga godnatt!
ska nog kika en liten film eller så. Hörs imorgon.

du kommer allitd vara nr1.

7 april

Åh nu harj ag äntligen badat badkar, känner mig hur fräsch som helst. Badade i olja och jag la lite för mkt så de blev alldeles för halt och jag åkte omkring där i karet. Jag la också i lite duschcreme eller vad de nu är så nu luktar jag gott också. Fast ja de mesta av doften är borta för jag har just smort mig med brun utan sol.

Och just nu sitter jag och äter lite choklad, ha rinte ätit någon middag idag.. Var inte alls sugen på de som lagades. Men ska nog ner snart och koka lite te och äta något lite större (eller så blir det som vanligt -mackor).

Nu ska jag iaf klä på mig och fixa mig inför natten och så.
Hörs kanske lite senare, om jag inte blir för trött och somnar.

du är min prins!
Hittade en väldigt gammal bild som  jag tänkte dela med mig av haha.

bulle på huvudet.

nu har jag fixat mig nästan helt, men mitt hår ser för jävligt ut. Vet inte alls hur jag vill ha de. Och när jag väl vet hur jag vill ha de så blir det inte alls bra! så just nu ser jag ut som en kråka i håret.

Kan faktiskt hålla med alexandra, det här är faktiskt roligt. Men en sådan töntig sak haha.
Nu ska jag slänga in en liten bild på mig hur jag ser ut idag och sen ska jag nog gå och tigga en liten pinne av min bror haha.

Fick också veta att min älskade kommer hem redan imorgon!
jag har ont i halsen...

12:45

Måste vänta ända till ikväll innan jag får bada i olja, men äh då är det skönt när jag lägger mig.

Fick också väldigt lust att kolla unborn men som sagt så får man inte tanka ner nå mer så ska inte ens försöka att göra det heller, men som sagt så hoppas jag att jag får se den strax.

Idag vill jag inte ligga här inne i mitt rum hela dagen så jag hoppas att någon vill hitta på något..
Skriver lite senare, ska fixa mig lite smått o.s.v.  Hörs sen.

min älskade pojke, jag saknar dig!

Godmorgon.

Nu har jag nyss vaknat, så skönt å sova med ena rullgardinen uppe för då vaknar man av ljuset så där skönt haha. Somnade vid halv elva igår, blev så trött så la mig i sängen och pratade i telefon med pojken min.

Sen kom jag på igår att förut så badade jag alltid i badolja så att huden blev så där mjuk och bra, och i helg när vi träffade johanna så sa hon att hon gjort som jag och badat i olja. Så då kom jag på att jag inte har gjort de på jätte länge så nu ska jag ringa mamma och be henne  köpa lite badolja så att jag får bada snart.
Så vi hörs snart.

Som mest hade jag haft 56 läsare, i förrgår fick jag 65 och igår 88 tihi.

du är den bästa.
och så här ser en nyvaken Malvina ut en tisdag morgon.

promenad?

orkade inte baka något, det tar så länge.

Jag kom på en sak, läste att många har haft besöksrecord igår. Det hade jag också, fast sen igår har det redan ökat med 10-15 st. ´So keep going.

Jag hade velat gå ut och promenera men de är inge roligt å gå helt själv. Och ingen är hemma, och ja. Så det blir väl att sitta inne hela kvällen. tråkigt!

ingen dans!

Blev inge dans idag, Micki var hos hennes fammo och hon skulle sova där.
aja får väl vänta till nästa måndag?

och min pojke är då den smartaste, nu funkar youtube igen!
älskardig!

Har nyss vaknat, vilade en timme. Skönt var det iaf, nu ska jag ner och kolla om de finns något gott. Är väldigt sugen på något. Så annars kanske jag bakar något eller så, om jag orkar haha.

Nu ner, åhå sjunde inlägget idag. mycket duktigt.
Hörs!

17:13

Blev inge matte för min del, orkade inte börja för jag kom på att jag behöver en sån där linjal som man mäter grader och den är kvar i skolan så kunde inte jobba något. Har ätit middag nyss och kollat lite top model på tv. Kom också på att jag glömde smörja mig med brun utan sol, men får ta och göra de efter dansen då.

Eftersom jag har varit vaken så länge redan så börjar jag faktiskt bli väldigt trött. Får se hur pigg jag kommer vara efter dansen. Om jag har rätt så kommer jag nog somna direkt efter duschen.

Jo förresten, inlägget nedanför ingen som vet vad de kan bero på?

Funderar på att vila lite nu innan dansen. Så ska nog lägga mig i sängen och göra ett försök iaf. Men får bara sova en timme annars blir det alldeles för mkt.

♥ För två dagar sedan hade jag och victor 1½ års dag!

någon

Någon som vet varför jag inte kommer in på youtube?
kan inte inte se några klipp därifrån heller, ååå!

rosa och svart.

Nu har jag fixat allting, har kommit på fyra 8or till dansen. Om jag ränkade rätt så är det fyra. Så känner mig ganska stolt över att jag fick i hop något. Har också fixat lite i garderoben så då hittade jag lite kläder som jag vill ha på mig så just nu har jag på mig de på bilden (ser ut som att jag har jätte breda axlar).

Längtar efter dansen, bara jag inte glömmer bort nu vad jag har dansat.
När mamma kommer hem ska hon skura mitt golv för de orkade jag inte göra så de får hon göra. Känner mig faktiskt väldigt duktig, har gjort många saker idag. Och nu ska jag nog räkna lite matte eftersom jag har 3 kapitel kvar jag måste jobba. Så ska nog lägga mig i sängen och räkna några tal.

Vi hörs om en stund!

Haaaallllååååå?

bara ett litet inlägg innan jag fortsätter.

VARFÖR UPPDATERAR INGEN BLOGGEN?
jag vill ju läsa era bloggar, men allt är ju bara gammalt..

städastädastäda

Snart är det fyra timmar sen jag skrev sist och de är det här jag har gjort.

gjort
Plockat upp alla saker från golvet och rensat databordet.
• Ätit
• Fixat mig
• Gjort klart No:n (eller två frågor kvar som jag ska göra sen)
• Bytt näsplopp
• Tömt diskmaskin

ska göras
• Dammsuga
• Komma på nya steg till dansen
• Byta sängkläder
• Fixa lite i garderoben

Ja just nu kommer jag inte på så mycket mer. Vi hörs väl lite senare när jag har gjort några till saker och säkert kommit på massvis med mer. Hörs!

jag saknar dig redan, snyggo!

08:00

Nu har jag varit vaken i lite mer än två timmar, vaknade med ville och åt frukost o.s.v. Det är ganska skönt ändå å vara vaken så här tidigt, då hinner man göra mer ist för att ligga och sova bort hela dagen. Har också duschat, varmt och skönt var det också. Nu känner jag mig fräsch. Idag hade jag tänkt städa lite här i mitt rum göra lite skolarbete och sen komma på nya steg till dansen, för visst har vi dans idag? *hoppas då de*

Nu ska jag iaf smörja mig med brun utan sol, och sådana saker.
Vi hörs senare!

Victor du är, och kommer allitd vara den enda
börjar faktiskt bli lite orolig....

I know that you'll never be the same again

Just nu har jag ont i huvudet och känner mig helt miffo. Jag ville mamma och pappa har varit och pimplat och grilla korv och så, det var ganska skönt å ligga där i solen. Men som sagt så har jag fått lite fräknar också haha.

Just nu sitter jag och lyssnar på flipsyde - trumpets, mågna gamla minnen som dyker upp i huvudet när man hör den här låten. Jävligt skön så nu ska ni få höra den så att ni kan njuta som jag.
Nu har jag inte så mycket mer å skriva så Hade bra!

Hoja imorgon åker du redan, men som tur kommer du iaf på tosdag.
Du är min ängel.

bye

Nu är jag då klar och sitter och lyssnar på "Till I Collapse" tycker faktiskt den är jätte bra, hade faktiskt velat dansa till den.
Nu slänger jag in någon bild hur jag ser ut och sen så hörs vi säkert senare!

jag vill också..

kunna göra som hon på bilden.

Nu har jag nyss tryckt i mig lite kebabpizza, är svinigt mätt. Igår när jag kom hem från dansen var jag inte alls på humör för att skriva. Jag Emilia Micki och Jonna höll på flammsa och massa shit. Har iaf kommit på lite coola saker som vi ska göra, och på måndag så ska vi lära dom andra en sak som jag kom på igår. man får jävligt ont i "fuck you" fingret HAHA.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska nog vara med henta eller så.

Aja nu ska jag fixa mig lite, orkar inte se ut som en apa hela dagen så
Hade bra!

 V i c t o r  L u d v i g  M e l l a ♥

3 april

Om jag får säga så här så.. HATAR jag skidor, har jävla åkt 8km idag nästan en hel mil skidor. Men som tur så hade vi mest rätt på alla frågor så vi vann presentkort på frasses. Men eftersom vi var fyra som åkte tillsammans och vi sa att vi skulle dela på allt -men man fick egentligen bara vara två- så fick vi två skrovmål som vi delade på. Så efter skidorna så delade jag och sanna på ett skovmål, jag blev ju mätt men tror inte sanna blev det. Har också lett idrotten idag med Lina, vi hade innebandy och de gick väl sådär.

Nu är det äntligen lov, så nu ska jag bara vila hela lovet. Men har massor att jobba så de kommer vara som att jag inte haft något lov.

Ikväll så är det streetdance så de kommer vara hård träning hela dagen. hooouff vad jag kommer vara sliten. Kommer då somna skönt ikväll. Ska nog försöka vila strax, har ont i huvudet och de vill jag inte ha när jag dansar för dans är så roligt tihi.

Ne nu ska jag lägga mig i sängen och slå en liten blund så hörs vi kanske efter dansen om jag inte är för trött för att skriva några rader.

Hade bra!
Nu har du äntligen kommit hem, men jag längtar att få se dig min prins.

torsdag 2 april.

Idag har det varit en lugn och skön dag. Hade bild också, börjar komma ganska lång med min bild men ja vi ser ju hur de kommer se ut sen.

Idag har mina tre tunikor och min bikini kommit. Men som sagt så är tunikorna ganska korta, men får ha shorts eller så under.

Har inte så mycket å skriva, ska göra lite skolarbete om jag orkar, och sen ska jag på fotti mest troligt.
Hade bra!



Jag älskar dig, och i morgon kommer du hem!

18:49