Tisdag

Ligger ute och steker i solen, har inte solat sen onsdag.
Kände att jag behövde sola lite började ju bli helt vit igen.
Men jag håller på svettas ihjäl det är ju kokhett, har legat där ute i en timme redan.
Ligger å läser New Moon och lyssnar på musik, ganska skönt men så varm!
okej ska inte klaga, det är skööön!

hörs sen nu ska jag ut igen.. Pöösss

The words made no sound

Såja nu är jag hemma igen, det går ganska snabbt.
Dirket jag kommer dit så sätter jag mig på den där "sängen" och så trycker hon nålarna. så ligger jag i tio min sen komme rhon och skruvar på nålarna och sen ligger jag tio minuter till och sen tar hon bort nålarna. Vi bokar en ny tid och sen ses vi nästa gång. Tar ungefär en halv timme kanske lite mer. Nästa tid är då 7/7 kl 11.00. Och efter den gången ska vi ha ett uppehåll för hon har ändå semester och då ska vi se om de hålls i eller om man ska fortsätta sen. Men jag hoppas ju att det hjälper och att jag slipper bli hålig xD

Jag tänker på den dagen jag skulle kunna tänka mig att stänga min trut,
det skullle vara när luften i begravningkistan börjar ta slut.

Spökhistoria

Nu åker jag till sjukgymnasten, hörs sen!

10:55

Godmorgon!
Vaknade idag med ville vid kvart över fem, han hade försovit sig.
Somnade om vid halv sju och sovit till halv elva, skönt var det!

Idag kl 14.00 ska jag till sjukgymnasten igen..
Vi hörs senare för jag ska fixa mig lite hade bra!

V i c t o r  ♥

jag står stilla på en och samma plats!

Nu blev jag så less på min design, så jag orkar inte ha den!
ska göra någon ny när jag väl har lust och tid.

Dagen har jag spenderat med världens bästa henriikka. Vi har inte gjort så speciellt mycket bara suttit och gått runt överallt. Har nyss tvättat bort sminket och ska snart bädda ner mig i sängen är helt slut i kroppen, varför vet jag inte?!

Väntar nog på Victor innan jag somnar,
det är så skönt att känna hans armar runt om mig just innan jag somnar.

27 juni

Nu har jag kommit fram till att jag går nv för där får man bäst utbildning för sen kan jag läsa vidare till vad som helst. Och sen om jag inte orkar efter första året så då söker jag till kalix på frisör.

Idag ska jag nog vara med karlsson, var med henne igår också.
Vi gick runt på byn och skrattade och satt under ett tak där på baksidan av kiosken.

Vaknade vid halv ett idag så jag hann inte sola när det var som bäst, men äh hinner ju sola några gånger till innan vi far till sthlm och åland. Måste ju ha en grund innan jag far dit så att jag är jätte brun när jag kommer hem.

Nu är det bara 6 dagar kvar till marknaden!
du är mitt liv.

Hantverksprogrammet

Jag har kommit in i luleå på frisör.. Nu får jag beslutånges, jag vet inte vad jag vill bli riktigt och frisör hade varit roligt. Åh ne hoh jag vet inte vad jag ska göra av mitt liv.

r.i.p

Största nyheten idag, är att Michael Jackson har dött pga hjärtstillestånd igår. Jag lyssnade alltid på honom när jag var liten, det är alltid sorgligt och hemskt när någon dör. 50 år gammal så har han ändå lämnat ett enormt avtryck i musikvärlden, men vissa lämnar mer avtryck än andra i världen. Trots alla rykten om pedofili och hans stora skulder så kommer han att bli ihågkommen som kungen av pop. Vila i frid.



jag har inget å göra!

VAD TÄNKER DU PÅ NÄR DU HÖR ORDET..

Grönt: sommar
Sockervadd: Pajala marknad
Ost: pålägg
USA: hollywood
Sex: Victor =D haha
Frukt: vindruvor
Alkohol: öl
TV-shop: massa skit
Pyssel: julpyssel på dagis?
Skräckfilm: saw
Kusin: Gabriella
Skitfilm: ?
Humor: Skratt
Paris Hilton: my new bff
Dricka: coca-cola
Jesus: bibeln
Doft: parfym
Julen: julklappar
Varmt: utomlands
Pizza: vesuvio
Blod: sår
Skönt: massage
Begravning: farmor, faster farfar
Gott: Jordgubbar!!
Bröllop: vit stor klänning
Kärlek: Victor
Mardröm: mördare
Sommar: födelsedag och sol
Äckligt: chili con carne'
Djurpark: åland
Härligt: bada
Vinter: skoter
Läskigt: Skräckfilmer

25 juni

Godmorgon!
Vaknade vid kvart i tio så åt jag frukost och sen vid kvart i elva for jag till sjukgymnasten. Hon frågade om vi skulle sätta på händerna men då sa jag att helst inte så då slapp jag det, som tur var! På måndag kl 14.00 har jag ny tid.

Nåja, idag får vi se vad som händer har inte planerat något så. Marknades ska jag mest troligt jobba både fredag och lördag så enda dagen juag hinner åka karuseller och springa runt där är då på söndag men det gör inget jag tjänar ju mycket pengar på det. Sen så jobbar jag isf 09.00-18:00 så det är ju inte så farligt :)

Nu ska jag gå ner och äta något är faktiskt hungrig. Hörs senare!
det var tomt utan dig inatt..

oh no!

Jag kom på att jag ska till sjukgymnasten imorn kl 11 igen. AJ!

Min dag började med att jag for hem från victor vid elva tiden, äter frukost och går ut och lägger mig i solen. Ligger i solen i ca två timmar och sedan cyklar till byn och äter glass och steker med Jennifer, vid halv tre far jennifer å jobbar så jag går till malmen och sitter där med Amanda Emilia och Elina då Gabriella går förbi och sedan kommer och sätter sig med oss. Sen far alla utom gabba så jag och Gabriella går runt på byn och sedan slår oss ner på gården. Vid kvart i sex cyklar jag hem och äter och skulel duscha men då fastnade jag här ist.

Ville är i kalix, undra när han kommer hem.. måste duscha snart också men ska nog först spela lite uno haha. Imogon skulle det också bli sol så funderar på att ta cykeln till ville så jag kan fara hem lite innan så jag hínner sola lite längre, jag vill ju ha en fin bränna så här till marknaden.

Nu ska jag spela uno någon enstaka gång och sedan duscha hade bra!
Jag är kär i dig! ♥

3 veckor och 3 dagar!

tror jag det är kvar till min födelsedag..
nu blev det tråkigt väder jag som ville ligga ännu längre och sola. Började sola vid halv 12 kansk eklockan var så nästan två timmar har jag legat där ute.. Nu mullrar å bullar det, verkligen inte roligt!

Idag är det då handledarkursen så sen när jag fyllt 16 så får jag övningsköra på en gång, fyfan va skönt!

OCH GRATTIS TILL SÖTASTE SONJA, HON HAR TAGIT KÖRKORT NU!!!
´så grattis till världens bästa sonja, hoppas du kör lagligt så du får behålla det ;)

Nu ska jag springa ut i regnet en sväng, hade bra!
Victor är min ögonsten!
Jag blev faktiskt ganska brun idag, iaf vad jag tycker xD

One

Tjohej alla nattmänniskor, hur har ni det? Själv sitter jag här har ont i öronen för att den här saken trycker, ont i rumpan för att jag suttit här i minst tre timmar och victor sover och jag spelar och dunkar musik i headsetet och just nu är det falling down inte så speciellt bra men den duger har också suttit och lyssnat på massa summer hits 2009 mamma har köpt skivan så har jag lyssnat på den och då har massa låtar fastnat i mitt huvud så just nu är det sådan musik som pink, promoe, flo rida, och allt sånt =D

Jag har ganska tråkigt och ont överallt märkte nyss också att jag har ont i axlarna och ryggen också det här är inte bra, hade velat gå ut och bara gå runt ett varv på byn men det orkar jag inte för jag vet att dirket jag sätter foten utanför dörren så ångrar jag mig så det är nog ingen idé.

Det är synd om mig
och jag har ont
jag spelar uno
och det är jätte roligt
fast jag börjar bli less..

Nu ska jag knäppa en bild och ladda upp den puss ;-*
Victor är så söt när han sover snart ska jag ligga bredvid honom!



In between

Godmorgon, idag vaknade jag vid halv nio hemma hos ville. Så då bestämde jag mig för att gå hem så att jag kan äta och fixa mig lite innan jag far till sjukgymnasten så kl elva ska jag dit och få såna där nålar igen.. Ser verkligen inte fram emot att få ont igen, så jag hoppas att det inte känns något i min hand idag iaf om jag nu får en nål där, men då hoppas jag verkligen att det inte känns!!

hörs senare pöss ;-*

21 juni

Förlåt för att jag inte uppdaterat på flera dagar men har verkligen inte haft lust, har inte haft något vettitg att skriva så då tänkte jag att jag inte uppdaterar. Det var ju midsommar i helg hoppas ni har haft en bra midsommar jag har då haft en helt vanlig på fredag så for jag med henta till meänfestivaali var iskallt att åka moppe hem sen på natten usch vad jag frös.. Igår var ville fyllechaffis så åkte jag med honom ett tag sen for vi hem och tänkte sova så fick vi fara igen och sen for vi hem och kollade klart filmen och sov..  Idag är det jätte fint väder och jag hade velat vara ute men det finns inget å göra så jag stannar nog inne.

Denna låt har fastnat i min skalle, den är ganska bra!



nu ska jag göra något annat, hade bra!
jag älskar dig victor ♥

Snart födelsedag

det är exakt en månad kvar tills jag fyller år!!

I see you


Ajajajaj

Nu har jag varit hos sjukgymnasten och fan säger jag bara åt min hand.. Först satt vi och pratadehon frågade massa frågor som jag fick svara på sen kände hon på min nacke och ryggen och så. Då sa hon att jag avr ganska stel och öm så frågade hon om jag var rädd för nålar och nej jag är inte rädd för nålar men nu är jag fan det!! Ja så tröck hon 12 st nålar två mitt på skallen två vid tinningarna två där bak två vid ögonbrynen två på pannan och två på min hand. Och helvete vad ont det gjorde på vänstra handen! Och jag ska dit nästa måndag igen och trycka nålar och pappa sa att dom trycker alltid på händerna så jag kommer få känna den där hemska känslan igen! Usch nej jag vill inte men vad ska man göra? Där ser nu ungefär vart dom tröck nålarna.



Nu ska jag ner och kolla tv för jag har ont i min hand. hade bra!
jag älskar dig Victor.

Sjuk

Nu ska jag äta något lite snabbt och borsta tänderna och sen ska jag fara till sjukgymnasten. Och jag som har blivit så blyg vet inte alls hur det här kommer gå men hoppas det blir bra. Måste skynda mig nu men hörs senare hade bra!

Golden streets

Idag har jag vaknat vid elva och sen dess bara suttit framför datorn och kollat tv, har kollat step up två och stopm the yard och massa annat som också varit på tv. Idag får man se vad som händer, det är iaf dans och det ser jag fram emot. Ska gå ner och göra våfflor nu eftersom det ine är någon god mat så blir det våfflor men hörs säkert senare hade bra!
Victor jag älskar dig.

Living in America

Här sitter jag i pyamas och inte gör någonting, sitter och lyssnar på gammal musik. Inte riktigt min musiksmak men det duger än så länge. Får se vad man hittar på idag då, kommer nog bara ligga hemma och tråka. Gårdagen spenderade jag med karlsson på byn och sen for vi till mig och vi gjorde inte ett piss. 

Funderar på att städa mitt rum och möblera om men vet inte riktigt hur jag ska ha det isf, för sängen vill jag helst inte flytta på men jag är så less på mitt rum. men eftersom jag är så lat idag så gör jag ändå inte det idag så jag hinner fundera. Nu orkar jag inte sitta här jag vill göra något hade bra!

du din lilla skit korv!

I cannot explain to you

Skolavslutningen igår var rätt så okej, for hem vid tolv blev så trött.

Idag har jag vaknat ganska sent, drömde en mardröm inatt också. När jag vaknade kände jag mitt hjärta slå otroligt snabbt och hårt. Det går inte att förklara drömmen men den var hemsk. Hur mycket jag än försökte döda honom så gick det inte, och jag försökte ringa till en kompis men det enda jag hörde var hans röst i telefonen och jag försökte skrika att någon skulle rädda mig i telefonen men det var ingen där, och hur mycket jag än högg med de där svärdet eller vad det nu var så hände inget. Det var dom här gubbarna som jag drömde om som försökte döda mig och alla andra..







Let me apologize to begin with
Let me apologize for what I'm about to say
But trying to be genuine was harder than it seemed
And somehow I got caught up in between

Let me apologize to begin with
Let me apologize for what I'm about to say
But trying to be someone else was harder than it seemed
And somehow I got caught up in between

Between my pride and my promise
Between my lies and how the truth gets in the way
And things I want to say to you get lost before they come
The only thing that's worse than one is none

Let me apologize to begin with
Let me apologize for what I'm about to say
But trying to regain your trust was harder than it seemed
And somehow I got caught up in between

Between my pride and my promise
Between my lies and how the truth gets in the way
The things I want to say to you get lost before they come
The only thing that's worse than one is none
The only thing that's worse than one is none

And I cannot explain to you
And anything I say or do or plan
Fear is not afraid of you
But guilt's a language you can understand
I cannot explain to you
And anything I say or do
I hope the actions speak the words they can

For my pride and my promise
For my lies and how the truth gets in the way
The things I want to say to you get lost before they come
The only thing that's worse than one is

Pride and my promise
Between my lies and how the truth gets in the way
The things I want to say to you get lost before they come
The only thing that's worse than one is none
The only thing that's worse than one is none
The only thing that's worse than one is none

SOMMARLOV!!

tjohej allihopa har inte srkivt på ett tag, på onsdag var det iaf betygsvaka det var väl sådär. Torsdag låg jag bara hemma eller ja jag var och kollade musik i det gröna, några bra var det ju. Sen låg jag bara hemma.

Idag har det då varit skolavslutning och nu är det äntligen sommarlov i flera veckor, kan inte tänka hur skönt det kommer bli.. Ska lägga upp bilder från idag lite senare så just nu bjuder jag bara på dom här två bilderna från idag. Men hörs senare, hade bra!

Det var så skönt att känna dina armar runt mig i natt!

Solarium

Har nyss kommit hem, har varit och solat. Idag vaknade jag vid sju och duschade så skulle jag på idrotten men då ringer mamma och säger att vi ska till sjukan så då for jag dit gjorde blodprov blodtryck och syn åsånt.. Inget fel på de helt bra, så sen for jag och mamma till tandläkaren och skulle byta tid men då var det några där som var några specialister så då fick jag tid just då så ska jag få en ny betskena o.s.v. Ska också mest troligt få gå till sjukgymnasten men de var inte säkert eftersom de var så många som skulle dit och de fanns typ ingen tid.

Aja idag blir det nog bara att ligga här hemma, har som ingenting att göra. Men imorgon så är det betygsvaka och det ser jag verkligen fram emot. hoppas det blir roligt!!!

Nu ska jag ner och äta men hörs säkert senare hade bra!

V i c t o r  L u d v i g  M e l l a ♥

22:27

Det kliar på ryggen, mamma satte någon zon salva eller vad de nu är och nu kliar det.. Jag har väldigt ofta ont i huvudet så imorn ska mamma ringa läkaren o.s.v.

Har inte haft nästan en enda lektion idag bara suttit och skrattat med Elina Sonja Amanda och Henta i fiket. Har varit på dans idag också, jag har skrattat ganska mycket. Vi gjorde inte så mycket, blev nog mest bara svammel. vi var ju bara sex ändå så att de var ju nästan ingen ide att göra något vettigt haha..

Nu ska jag faktiskt borsta tänderna och slå på en film, och om jag inte hittar en film så fixar jag min blogg. Men vi hörs imorgon Godnatt!

jag saknar dig min sagoprins!

Snabbt inlägg..

Nu sitter jag här hos ville, han sitter och äter. Ska snart fara och sola, måste ju ha en fin bränna till skolavslutningen haha.. Sen ska vi basta och så ska jag smörja mig med brun utan sol. Måste sola en gång till efter idag bara sen får jag vara nöjd.

Nu ska jag spela lite spel tills ville ätit klart. Hörs säkert senare, Hade bra!

du är supersöt!

a difficult choice

klockan är redan två och jag har inte gjort ett piss, kom hem från ville för en liten stund sen och sen dess suttit här och inte gjort någonting.

Igår så var jag med ville, och lite senare mot kvällen for jag ut med henta. Vi drog till verro och sedan till emil, och när vi kommer till emil så inser vi att amanda inte ens är där så då ringer jag henne och frågar vart hon är. Då här hon hemma hos Sonja och Elina så då bestämmer vi oss för att åka moppe i de kalla vädret en mil till dom. Och hemma hos systrarna Esberg spelar vi kort och dricker kaffe. Lite efter 01:00 så kommer ville och hämtar mig så far vi hem till honom och sover.

Ja det var min dag igår. Idag blir det nog bara att ligga här hemma ska nog ta och duscha och sen bara ligga och slappa. Snart ska vi äta lite grillat så de blir gott.

Och alla som får rösta, RÖSTA! på piratpartiet dårå, vem vill inte kunna ladda ner fimer o.s.v?
Aja nu ska jag kila ner och se när maten är klar annars duschen så vi hörs senare, Hade bra!

jag älskar dig!

Nationaldagen.

igår kväll var jag med Victor och vi kollade The unborn och hujä vad rädd jag var, fan vad jag hatar såna filmer men ändå så vill jag se dom. Den var ganska bra och läskig.

Har vaknat vid elva idag, så har vi ätit och de. Ska väl hem till mig snart och fixa frillan och sminka mig lite. Ser hemsk ut, sen var det någon som busringde åt mig igår och jag i min andra värld fattar ingenting först sen när jag hör de där konstiga ljudet efter några gånger då först fattar jag att de är någon som busringer då blir jag arg och säger "fan om ni ringer igen" och så la jag på, men dom ringde inte upp iaf. Vet ej varför jag blev arg de var nog för att jag sov.

Idag får jag se vad som händer, det är inget fint väder och ja. Ne de blir nog att inte göra någonting säkert. Nu ska jag iaf ligga å spela lite men hörs säkert senare. Hade bra!

j a g  ä l s k a r  d i g ♥

take a look at you and me..

Har inte duschat ännu men snart ska jag ner och göra det. Satt och läste igenom min blogg, det var faktiskt ganska roligt, hur mycket jag har förändrats på alla sätt.

så där såg jag ut när jag började blogga. Och sådär ungefär idag.


take a look at you and me,
are we too blind to see,
or do we simply turn our heads
and look the other way

Victor I love you today as I have from the start,
and I'll love you forever with all of my heart.

Glamour

Hej allihopa!
Idag så har jag inte gjort ett piss. Det enda jag gjort var på idrotten när vi hade konditionstest och jag var nästan sämst haha. Det var fyra efter mig och de var dom som gick, jag "joggade" fast jag orkade aldrig jogga så jag gick hela vägen nästan. Redan när  vi började jogga kände jag efter bara några meter att jag aldrig kommer klara att jogga hela vägen. Men iaf vad ska man göra om man har världens sämsta kondition?
nog om det nu..

Har nyss plockat upp lite saker från golvet å de, ville kommer ju idag också så tänkte ta och duscha och fixa mig. Vad mer man hittar på idag vet jag inte. Antingen är jag med Victor eller så hittar jag på något annat. Nu ska jag ta upp allt smink från golvet och sen duscha men hörs säkert senare, Hade bra!

Äntligen så får jag känna dina armar runt mig!

23:23

Efter skolan kollade jag 17 again den var faktiskt bra, tycker om såna filmer. Sen så for jag ut med Henta och sen kom amanda emilia micki och rebecka. Så har suttit på gården med dom o.s.v. Har nyss kollat He´s just not that into you, den var faktiskt väldigt bra haha. Fick garva lite, så kolla den om ni har lust..

Ska väl snart och sova, ska väl slå på en till film och sen krypa ner i sängen och sova. Börjar bli otroligt trött men ändå vill jag som inte sova, äh det är ju fredag imorn så det gör inget om man är trött imorn i skolan.

Nu ska jag ner och äta sen borsta tänderna och andra saker, men Hade bra!
du är underbar!

tjingeling..

Malli

Nu ska jag till skolan, hörs senare!

Tack Emil =)

Svar

Anonym om Rosett:
ska du ha dom på skolavslutningen? :)

Sv: Nej det ska jag inte ha, ska lägga upp en bild lite senare på vilka jag ska ha :)

Jag tycker inte om dig!

Jag vet inte varför men jag tycker inte om någon av er. Ni har gjort de själv, att jag inte tycker om er. Speciellt du, dig vill jag inte känna, jag vill inte veta vem du är för jag stör mig på dig. Och de du säger, du kan bara drömma vidare för ordet vän finns inte och kommer aldirg finnas mellan oss igen. Du gör mig arg, och du kommer nog alltid hoppas men det är bara sluta för det kommer aldrig finnas något att hoppas på.
Och du, du får mig att vilja slå dig. Du fattar inte vad du håller på med, du förstör för dig själv genom att hålla på så här. Jag vet jag är inte perfekt jag heller och jag försöker inte ens vara det, men jag skulle aldrig klara av att vara som du iaf. Du var bra!


Det är ganska komiskt att jag har haft G i so ända sen sjuan och den här terminen så har jag jobbat på som bara den och nu får jag ett MVG. På ett sätt är det så jävla komiskt.. Och något som jag bara skrattar åt är att jag har jobbat upp min före detta kompis betyg till MVG, men nej serru det får du inte, för jag har pratat med Marga. Och nu om du skrev mvg på provet så ska vi tre sitta och prata. Jag menar jag gjorde allt, tom din kille sa att jag har gjort allt, och om han vet det då måste du ju sagt det åt honom så alltså vet du ju själv att det bara är jag som gjort allt arbete. Men iaf sen ska jag prata med jonas imorn om jag behåller mitt MVG i no. Jag hoppas då verkligen det, sen behåller jag nog mitt MVG i träslöjd.

På lunchen när jag och amanda skulle gå och föra brickorna så går jag framför henne så hör jag en smäll och sen hör jag glas som splittras, så kollar jag bak så har amanda tappat allt från hennes bricka, där allt gick sönder förutom besticken. Jag fick skratta så otroligt mycket haha =D

Har gjort svenska nationella idag också muntliga som ni redan vet, och jag tycker då det gick bra. Men man får ju se hur det blir med betygen i Sv och Eng. Nu är det nog pratat om skolan. Den här bloggen består ju nästan bara om skolan och skolans dag. Ska försöka göra mitt bästa att den här och sista veckan inte skriva så mycket om skolan. Kanske inte är så intressant att läsa så.

Ja idag då? -händer ingenting!
Ska, om jag orkar städa mitt rum. Mamma blir nog glad då. Fast jag plockar bara undan sakerna och de sen hoppas jag mamma gör resten.

Nu ska jag fatta mig kort och så hörs vi senare. Hade bra!
jag älskar dig så otroligt, vet du det?

onsdag!

Hejsan, nu ska jag snart börja gå till bussen och sedan åka till skolan.
Idag ska jag då gör so prov och säkert svenska prov så önska mig Lycka till! =D

nu ska jag försöka läsa lite so, kan lägga upp en liten bild hur jag ser ut idag..
trött som ett svin, inge smink och otroligt schnögg..


victor, jag saknar dig enormt!!

2 Juni.

Vaknade vid nio idag, orkade inte gå på idrotten. Min kropp är helt sönder känns det som, vet ej varför men jag orkar ingenting. Så for jag till skolan vid tio och då satt vi och lyssnade på Mona som berättade om droger o.s.v. Efter det hade vi so och sen så slutade vi typ, en helt lugn och skön dag..

Idag måste jag plugga so, eftersom skriver jag mvg på provet så får jag mvg i so. Så måste plugga som bara den ikväll. Sen ska vi säkert göra svenska nationella muntliga klart imorn också, och sen behöver jag inte jobba nå mer för då är jag klar med allt. Eller ja om dom inte kommer med något nytt men det tror jag då inte eftersom den här veckan sätts ju betygen. Verkligen intressant inlägg bara massa skolaskolaskola men så går de när man alltid är i den där skolan då fastnar ju allt i hjärnan och då är det de enda man tänker på..

Vet ni vad jag såg trailer på New Moon här för några dagar sen och den 20 November så kommer jag äntligen att få se den, åh vad jag längtar!!

Nu ska jag faktiskt lyssna på lite musik så vi hörs senare!
Hadebra!

Kan slänga upp bilder sen på skorna jag köpte igår i haparanda, var så slut igår kväll så orkade verkligen inte blogga, aja nu ska jag säga hejdå!

Jag älskar dig.. VictorMella ♥
____________________________

I'm not quite sure how to breathe
without you here
i'm not quite sure if I'm ready to say goodbye
to all we were

be with me
stay with me
just for now
let the time decide when i won't need you...

I bussen.

Nu sitter vi här i bussen, snart i haparanda om drygt en halv timme. Då när vi kommer från blir det mat och sen studiebesök, på två olika kyrkor. Efter det blir det shopping och sedan hem. Skriver säkert på vägen hem eller så. Hade bra! Victor jag saknar dig redan..