stjärnor

Har just ätit frukost och victor sa något jätte gulligt innan vi gick upp från sängen.

Victor - om jag skulle kunna flytta på alla stjänor så skulle jag skriva Victor ♥ Malvina.
Jag - nå vad gullig du är.
Victor - Då skulle man inte kunna navigera med hjälp utav stjärnor, men det gör ingenting för du är det enda som betyder något för mig.

tyckte han var jätte söt när han sa det. Ikväll ska jag iaf jobba. Alla ska visst dricka idag, men äh jag tjänar pengar. Börjar väl vid halv tio och slutar vid tre. Mer vad jag ska göra idag vet jag inte.

Nu ska jag iaf mysa lite med victor och sen ska vi nog hitta på något roligt.
Hade bra!

Jag älskar dig, men det vet du!

Min söta victor, och hans gulliga lillasyster Ellen.




vampire

Idag har det varit en lugn och skön dag, hade jätte god mat i skolan också.
Idag ska jag på streetdance sen vet jag inte. Skulle väl vara med henta.

haha ida gjorde om en bild på mig, och sen gjorde vi mig till en vampyr haha.


de rätta.

so provet gick bra. Svarade på allt så de blev säkert vg iaf.

Idag har jag inte gjort nästan någonting, hade utvecklingssamtal på morgonen, sen har jag lekt lite med photoshop och skrivit bokarbetet på datorn. Har också laddat ner låtarna från twilight haha.

inte så speciellt snygg bild men ville bara se hur det skulle se ut men snakebite och septum haha.

Idag ska jag väl inte göra så mycket mer, ska nog bara sova.
Börjar bli väldigt trött.

Hade bra!

där du är, är rätt plats för mig, du är det bästa i mitt liv..

13:39

Igår orkade jag inte skriva något, satt nästan inte alls framför datorn. Jo bara när jag gjorde klart so:n. Men annars hade jag inte lust alls över att sitta där. Allt var bara så tråkigt, har ju suttit framför den där datorn hela helgen så jag tänkte jag gör nå nyttigt istället för att sitta där och kolla allt som jag redan kollat femhundra gånger. Sen läste jag ut min bok också, den var så jävla bra! Jag grät och grät igenom hela boken, den var så sorlig. Speciellt när Edward lämnade henne, då kunde jag inte hålla mig. 

Fick mina kläder också igår, super fina. Jag blev jätte nöjd. Men sen kommer då resten i början av april, mina tre tunikor och min bikini. Hade också street-dacne igår vilket var super roligt.

Idag kommer mamma hem hon har köpt en väska och nagellack åt mig, behövde nytt så. Fast min väska från hm kom ju igår men de är alltid bra med en till.

Idag ska jag nog bara träna lite so eftersom vi har prov imorn, sen tänkte jag jobba lite matte eftersom vi har prov i de också på fredag. Sen måste jag bli klar med mitt bokarbete så de blir väl att skriva lite på den så att jag kan börja men andra boken.

Nu har jag skrivt de jag har kommit på, förutom att jag nu sitter här i biblioteket med Amanda Ida och Elina. Och nu ska jag kila iväg till språkvalet.
Hadebra!

Counter-Strike

Tjohej allihopa. Just nu sitter jag på sporthallen har ju lanat hela helgen om ni kommer ihåg? Har haft väldigt roligt och vi har skrattat som bara den. Just nu är vi 14-17 pers kvar. Jag och Amanda sitter nästan helt ensamma. Några sitter bakom oss men det är nästan tomt här. Dom har börjat plocka undan alla bord och de. Nästan alla har farit hem. Men det är roligt även fast dom farit hem eftersom jag och Amanda sitter och asg nästan hela tiden.
Killarna bakom oss spelar cs på internet medans jag och Amanda spelar "lan" haha. Vi spelar mot massa BOT. Men det är ju roligt det med. Den här helgen har varit väldigt rolig, fast vissa stunder har man haft så tråkigt att man nästan velat fara hem. Och sen när man varit så trött också. Men tur så sov jag på dan när jag for hem och åt och sånt.

Hoh sen på morgonen vid nio ska vi vara borta härifrån så då ska jag nog hem och läsa min underbara bok och sen sova! Boken jag läser är ju då förstås andra boken av twilight "När jag hör din röst"
Boken till vänster är då ettan som jag redan läst.



Victor, ingen kan beskriva i ord vad du betyder för mig!
Du är det finaste jag vet, du är min.




Jag och Amanda.


all I see.

tjohej allihopa, har inte haft ork för att uppdatera men idag iaf så hade vi skridskor och så kom jag och tänkte bromsa så där på sidan men så var de säkert en grop eller något i isen så då flög jag och fick ganska ont i handen. Så då tänkte jag att det är lika jag far hem och vilar handen. Och sen jag kom hem så har jag suttit och spelat Cs haha. Måste ju träna inför imorn, eftersom vi ska lana på sporthallen imorn. Fast det gör lite ont i handen när jag spelar men det går nog över snart ändå.

Så mycket mer än att spela har jag inte gjort den här veckan.
Hade bra!

Du är just den jag vill leva med, och tillbringa min framtid med!

har hittat en bra låt..




it´s just better.

Har inte orkat uppdatera sen lördag, men på lördag jobbade jag iaf. Var en ganska rolig dag, jobbade med elin. Och igår städade jag och ville, var ett bra tag sen jag städade så kände att det behövdes. Sen har ville formaterat om min dator så nu har jag nästan ingenting på den. Sitter just nu i mickes rum eftersom jag orkar inte börja ladda ner alla saker, det får ville göra här någon dag.

Idag har vi bakat semlor, jag och ida hade det väldigt roligt. Har varit en lugn och skön dag.
Idag är det också streetdance, vilket är super roligt. För jag har längtat efter det hela förra veckan.

Nu ska jag fatta mig kort.
Hade bra!



jag älskar dig!

Glad alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag allihopa. Igår var jag med Ida och Henriikka och vi skrattade och hade jätte trevligt. Hände lite konstiga saker igår, men man kan ju skylla på att det var fredag den trettonde, eller hur? Idag ska jag jobba, lite surt så här på alla hjärtans dag men man får ju pengar och det är ju de som är det härliga. Innan jag börjar jobba ska jag fara till victor och sitta där. Ska leka med ellen också. Har snart ätit upp all min choklad så ska bara borsta tänderna, sätta på mig lite andra kläder och så ska jag fara.

Men hoppas ni får en mysig dag med era käraste.
Hade bra!

♥ Jag tycker om dig, och du är söt!

doggen

Ska snart dra och kolla på dogge doggelito med ida.
Hade No test idag och det gick superbra.



hörs senare.
du och jag!

japps.

Idag har dagen varit bra.
Har no test imorn och jag känner att jag nästan itne kan någonting. Och på fredag ska andra uppgiften i svenska vara inne, och jag orkar inte ens börja.

Snart kommer mamma hem från luleå, hon har köpt en mindre stav åt mig till läppen, så ska förminska mitt hål lite till 1,2. Sen gjorde jag hål på amanda i läppen idag. Det fick jag skratta åt flera tusen gånger. För när jag skulle börja trycka så började jag bara asg. Och när amanda skulle hålla i sin läpp så började hon skaka när jag skulle trycka och då blev det bara ännu mer garv. Och tillslut fick ida hålla i amandas läpp för det var så tjorvigt. Och när jag började trycka så började jag och ida asg och amanda satt där helt stel. Och sen så var den visst igenom. Och när jag skulle trycka staven så kom det lite blod och ida höll på svimma.

Ja det har varit en lite märklig dag.
Och jag är så glad för din skull.

jag älskar dig victor.



amanda idag någon timme efter.

Time

fixade just gabbas blogg.


Because i love you

igår var jag på street dance, och på kvällen kom ville.
Det var så skönt att bara ligga och mysa med honom.
Idag har vi haft bad på morgonen simmade nästan sextio längder och det är det mesta jag någonsinn simmat haha. Nu har jag inte så mycket mer å skriva så hade bara fint!

Jag älskar dig.

tjeeii

Fixade just amandas blogg → kolla här.
Och nu ska jag ner och äta igen!

11.47

Ska nu börja göra mig i ordning för ännu en hård dag. Idag har vi streetdance från 13.00-16.00 och jag orkade knappt två timmar igår. Tungt säger jag då bara.
Men roligt!

Nu ska jag fortsätta här och så hörs vi senare.
Hade bra!



jag kommer alltid älska dig.

så sjukt bra.


Igår var dagen otroligt rolig, jag och ida skrattade åt allt.
Och det som jag fick magkramp av och tårarna bara sprutade för var när vi satt på gården och spelade kort, så började jag och henta skrika om något och så började vi asg och jag vet inte vad som hände men så helt plötsligt så for mitt glas i golvet och då kom tårarna. Har inte skrattat så mycket på väldigt länge.

Idag får jag se vad man hittar på, kl sju till nio har vi iallafall streetdance och det ska bli roligt. Innan och efter det har jag inga planer för. Men nu ska jag iaf läsa lite ur boken, har inte hunnit läsa något.





vilken?

du får mitt hjärta att slå ett extra slag.

Allmänt och Blandat.

Nu sitter jag med ida här på biblioteket. Gjorde nyss nationella prov, gick bra. Var klar redan efter en timme.
Var inte så svårt som jag hade trott att det skulle vara.

Nu ska vi hitta på något i nästan tre timmar så.
Hadebra!

du är min!

om jag kunde drömma

Det gick bra på nationellaprovet igår, hade lite svårt med vissa frågor men det gick väl bra hoppas jag. Imorgon är det uppsatsen som gäller, och man vi får ju se hur den går. Har iaf tre timmar på mig, och det är ju tur.

Igår började jag läsa en bok som heter "om jag kunde drömma" och det är den boken som dom gjort filmen twilight på. Och jag säger bara att det är den bästa boken jag någonsin läst. Idag har jag läst 220 sidor, kunde inte läsa mer för då har jag ingenting å läsa imorgon. Jag har haft ett leende på läpparna under hela tiden jag suttit och läst, har också legat och skrattat för mig själv. Ni som tyckte om filmen, läs boken!

Nu har jag inte så mycket mer å skriva om, så hadebra!
Jag älskar dig, Du är mitt liv nu.

better and better.

Skoldagen idag har varit lugn och skön, skrattat en hel del.
har nyss varit på streetdance och det var roligt som bara den. Och nu efter en bastu så känner jag mig så slapp i kroppen som att jag kan göra vad som helst utan att det tar i någonstans. Men det känns bra, känner mig bara bättre och bättre det här med kondisen.

Nu ska jag leta efter en film och fixa mig för läggdags, blir en hård dag imorgon eftersom vi har nationellt prov i svenska, läsa-förstå. Men det kommer nog gå bra bara man gör allt man kan så blir det alltid ett bra resultat.

Aja nu får ni hade så bra!
om tusen år så är du fortfarande min stjärna som lyser.



ett ganska bra tag sen den här bilden togs.