Vi var på lite nattäventyr här för någon dag sedan!

Ser ni lilla mig där i mitten? ;)

nya blogg.se suger ju!

De går ju inte att ladda upp bilder med telefonen. Har tänkt uppdatera flera gånger via telefonen men det går ju inte att lägga in bilder. Så får väl lägga in dom när jag kommer hem. Är på jobbet och slutar kl 1500 har börjat kl 0900 så de är inte så långt pass. Igår slutade jag vid 2000 och for sedan hem och duscha, och sen satt vi hemma hos Amanda och busa med hennes otroligt gulliga katter!!

Dålig uppdatering..

för jag jobbar jobbar jobbar...

You are, and always have been, my dream.

“So it's not gonna be easy. It's going to be really hard; we're gonna have to work at this everyday, but I want to do that because I want you. I want all of you, forever, everyday. You and me... everyday.”   ♥

26 Juni 2012

Nu ska jag snart fara och jobba, från kl 1430-2300.
Har ingen lust att fara och jobba, men tur så är jag ledig imorn.
 
 

Bildbomb midsommar!

En riktigt härlig midsommar!
♥♥♥
 

midsommar, och solen glassar på!

Målar naglarna och gör sig lite midsommarfin!

Ny bloggdesign!

Nu har jag gjort om lite här på min blogg, headern ska inte vara sådär. Gjorde bara någon tills jag vet hur jag vill ha den. Men om jag känner mig själv rätt kommer den få vara så ett tag. Vet inte riktigt hurdan header jag vill ha, och orkar inte börja nu och testa. Tog nog länge att göra allt det andra. Ska även byta bilden här på sidan, men de går fort måste bara hitta någon bra bild jag vill ha. Ja de blir säkert bra, var så himla less på min gamla och på den här designen började jag för flera månader sedan. Gjorde bara aldrig klart den, men nu är det gjort!

Vad tycker ni? Bättre eller sämre än den förra?

Promise me you'll always remember: You're braver than you believe, and stronger than you seem, and smarter than you think.


Följ min blogg med Bloglovin

21 Juni 2012

Alla skriver om att blogg.se har gjort något nytt och ne, jag kan inte se vad det är? Men de kanske kommer för mig också snart? Men i alla fall så igår har jag jobbat ända från 1430-2300. Nova åkte hem igår också, så nu är det bara mormor och tom kvar här. Har iaf hunnit vara med Nova hur mycket som helst, vi har myst på som bara den! Har nyss kommit ut från duschen och får väl se vad jag ska hitta på nu då.

Imorgon blir det jobb från 0800-1430 och sen drar vi till en stuga mitt ute i skogen och äter mat, badar bastu, dricker lite alkohol och bara myser. Spenderar natten där och kommer sedan hem på lördag. Blir nog mysigt, lite kvalitetstid med famlij, släkt och vänner :)

Tomt på bloggen för att...

..min älsklings tjej är här!
och idag har vi varit på badhuset och badat.


The truth is, everyone is going to hurt you. You just got to find the ones worth suffering for.

Godmorgon allihopa!. Gårdagen var en mycket händelselös dag, haha. Slutade 2200 och for sedan hem och la med på soffan, började kolla någon film och vaknar sedan vid 0100 att mamma står och pratar. Kliver upp och gör mig redo för sängen istället. Och där har jag legat hela dagen. Känns som att jag aldrig sover ut ordentligt även fast jag sover ungefär 12 timmar, något fel är det ju. Är trött hela tiden och vill bara ligga och sova sova sova sova sova.. Vädret där ute gör en inte mer taggad på att stiga upp heller.

Snart bär det av mot jobb igen, samma tider som igår fast dock inte på samma ställe. 1600-2200 och efter de sover jag nog hela natten tills jag ska upp imorgon och jobba igen 0800´-1430. Imorgon blir nog en skön dag!

16 Juni 2012


Nu ska jag snart fara och jobba, och jag är dö trött!
Hade mer än gärna legat kvar här i sängen och sovit.
Börjar 16.00-22.00 så efter de får man se vad som händer.

Det är ju trots allt lördag idag!

Never go to bed mad. Stay up and fight.

15 Juni 2012

"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle.
But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."

― Marilyn Monroe

Nu fungerar min webcam igen!


Tack till min älskade pojkvän som är bäst :-*

Någon som sett mina brillor?

Någon av mina vänner som vet vart mina brillor är???
Vet inte vart jag har glömt dom, men borta är dom!

Back to the 90's

Jag hittade en skiva där det stod 90-tal på.
Och jag var ju bara tvungen att lägga igång den.
Sitter här å diggar och drar några fula moves.
Jag tror jag håller på bli knäpp..

Men någon som känner igen dessa godingar? ;)

Jag och Gabriella älskade då att dansa till dessa!

Tell the truth, or someone will tell it for you!

Nu ska jag fara och jobba igen.
Är trött och känner att jag hellre skulle stannat hemma.

Don't cry because it's over, smile because it happened

Balbilderna från 5/6-12

12 Juni 2012

Ja här har det varit lite tomt på senaste. Har haft så mycket att göra förra veckan så hade varken lust eller ork att uppdatera. Tränat massor av balfrisyrer, och sedan på tisdagen förra veckan var balen. Var en helt otroligt rolig kväll, fick skratta massor och äta god mat. Onsdagen låg jag bakis i sängen tills jag skulle upp och jobba, har aldrig varit så bakis i hela mitt liv nästan, fan för alla dom där shotarna!!... Nåväl jag överlevde iaf! Torsdag klippte julia mig och jag henne, färgade även mitt hår och mickes och även klippte han. Mer än så hände det väl inte på torsdag, fredag däremot. Började med att fara till kyrkan och titta när min underbara vän tog studenten ♥ Och for sedan förbi hos henne och åt tårta, och gott var det! Kvällen var de utgång och jag hade iaf svin roligt! En rikitgt rolig kväll de också. Jävligt ont i fötterna hade jag dock efter båda dagarna. Tur så var jag iaf inte så värst bakis på lördag men låg ändå hemma nästan hela dagen, även söndag låg jag bara i sängen och tur var väl de för annars hade jag nog varit mer förkyld än vad jag redan är.

Ja nu har ni fått höra hela min förra vecka. Och kan kanske lova att de kommer oftare uppdatering framöver. Men de får vi allt hoppas och se. Idag har jag iaf hunnit jobba från 09.00 och ska sen tillbaka till jobber 18.30 för ännu mer arbete, det är en middag som ska serveras, men de går nog bra.

Slänger in bilder snart!

7 juni 2012

Det känns lite konstigt, men jag måste väl bara bli van. Annars är jag jätte nöjd, tack Julia för att du klippte mig! Har även klippt Julia idag och Micke och färgat Mickes hår. Massa frisörande idag haha.

What the fuck...


Då var man korthårig!!....

Hahaha fler som såg det här igår?..

När man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd!

Idag är det redan första Juni. Tiden går fort som tusan just nu känns det som. Ska snart fara å jobba också, ärligt talat är jag inte taggad alls. Hade kunna ligga i sängen hela dagen och bara sova! Så känner jag just nu iaf.

Ska strax börja fixa mig och sedan fara och jobba. Börjar 1600-2200, är ju bara sex timmar men ändå. Ibland är man bara helt trött i hela kroppen. Som jag är idag! Efter jobbet vet jag inte alls vad jag hittar på, det är ju trots allt fredag idag, så något borde man ju göra. Vi får ju se vad denna fredag har att bjuda på!

"Om du alltid säger "vi får se" händer det aldrig någonsin någonting - Nalle Puh"

Pengar under bordet går märkligt nog sällan till mannen på golvet

Igår gled jag och Gabriella runt och runt hela dagen.
Tidigare under dagen var jag och fikade med Henta och de var super gott.
Senare till middag for jag och Gabba å tröck pizza, massa skräpmat igår.
Men gott var det, och den där paninin var så efterlängtad!

Senare mot kvällen for jag och Gabba förbi Hanna och Sanna.
Vi spelade kubb och lite brännboll, de var ju trevligt.
Dock var de lite små kallt, men snart är nog sommaren här.

Alla vet ju att jag är bäst på kubb, men detta var helt sjukt!
Vi nuddade den flera gånger och den vinglade men vägrade ramla ner.
Och denna pinne kastade jag från höger och så stannade den sådär!