24 Oktober 2012

- Nu är det bara två månader kvar till jul..

22 Oktober 2012

Då var måndagen avklarad! Dagen har gått fort och vi har gjort massor. Morgonen började med gruppindelning, där vi skulle göra en frisyr och hade 6min totalt var att jobba på dockan. Den blev ju inte så speciellt snygg, men de var roligt. Därefter rulla vi permanent under tid vilket är 45min och jag klarade det. Sen var det lunch och efter det gjorde vi en kort festfrisyr under tid vilket totalt var 60min. Och de klarade jag också. Nu väntar jag på att stylisterna ska bli klara så att Hanna kan testsminka mig lite. Japp de var min dag idag!
 
Helgen har även bestått av att jag varit chaufför till rovaniemi. Det var roligt men det var massa tokigheter som hände. Drar gärna dit en gång till dock ej i nyktert tillstånd! Och så klart ta med mig min homie Henriikka ;)

19 Oktober 2012

18 Oktober 2012

Denna vecka har gått riktigt fort. Har dock bara legat i sängen hela veckan men den har gått fort ändå. Idag har vi även haft mössprovning av studentmössorna. Nu känns det mer verkligt att jag också ska få ta studenten nångång. Även fast jag bara gått ett år extra så kändes det som att jag aldrig skulle gå ut skolan. Men nu är de minsann min tur. Och sen är det ju klart att hantverksprogrammet har färgen rosa, och de gillas!!
 

15 Oktober 2012

Denna dag har varit skön. Började morgonen att rulla på docka, for och åt lunch. Efter lunchen hade vi inspiratios-prat och kollade lite klipp från tuben och sånt. Slutade iaf dagen på frisör genom att färga Iras hår. Dock hann jag inte se när de blev klart eftersom jag inte sköljde ur det, men hoppas det blev bra. Efter skolan for vi in till stan och jag köpte ett par svarta täckbyxor. Och från att jag kom hem har jag legat i sängen och kollat Greys. Tur så har jag inte vilat men först nu äter jag min middag??!?!! Åt lite chips och kakor då tidigare, så jag glömde helt bort middag. Så just nu sitter jag och äter nudlar, vilket inte var så gott som jag tänkte att de skulle vara..

12 Oktober 2012

Pysslat med mina naglar!

Och så här blev resultatet!

Låten på min hjärna just nu!

Äntligen har jag hittat denna mössa!

Har velat ha en sån här skit länge, och äntligen så hittade jag en!

9 Oktober 2012

Varför det är så tomt här på bloggen är för att min underbara kille är här med mig i Kalix. Så därför känner jag att jag inte har så mycket att dela med mig av, vi bara ligger och myser så de är väl inte desto mer intressant. Dock igår på karaktärs gjorde vi massor, eller jag iaf. På morgonen hade jag en permanentkund och efter de hade vi skäggklippning. Där min kille kom och fick sitt barr klippt. Det var faktiskt roligt att klippa skägg. Och efter det så hade jag en damklippning. Så massor hann vi med igår, dock efter skolan låg jag bara i sängen och sov. Har vilat idag också. Hunnit tvätta lite kläder också, vi har även nyss varit in till stan och Victor köpte en jacka och jag köpte en mössa. Eller Victor köpte en mössa åt mig, tack älskling ♥ Var även och åt på sibylla och handlade lite. Det är tur att jag har Victor här, för jag har glömt mitt bankkort och körkort i pajala så haha.. Slänger upp en bild på min nya mössa strax! 

Bilder jag lovat att ladda upp!

 
 
 
 
 
 

Hahaha, fan va rolig!

Fem underbara år med min älskade kille idag!

Det är dom som går vilse som hittar dom nya vägarna.

Har varit och promenerat säkert 5km nyss med Hanna. Har varit och kollat på hus och bara gått omkring. Vi gick jävla långt ändå. Sen kommer vi någonstans vart vi aldrig har varit och visste knappt vart vi skulle gå. Så vi blev lite vilse där ett tag. Men vi hittade hem som tur var haha. Nu ska jag hoppa i duschen och sedan lägga mig i sängen och fösöka sova. Godnatt!
 

3 Oktober 2012

Denna dag har gått fort, hade projektarbete på morgonen. Gick igenom lite mer exakt och de går framåt! Hade därfter svenska och jag gjorde klart uppsatsen idag. Och därefter var de lunch. Nu ska jag börja städa lite så jag sen kan ligga i sängen och ta de lungt hela dagen. Sovit ganska lite inatt så somnar nog tidigt ikväll. Imorgon får jag åka hem, redan. Denna vecka har gått hur fort som helst.
 
Kan ju också påpeka att jag är super duktig! Har klarat mig utan cigg sen söndagkväll då jag rökte den sista ciggen. Dock har jag snusat men jag har iaf inte rökt. När jag snusat upp denna dosa då ska det inte vara något sådant mer. Duktiga lilla jag!

2 Oktober 2012

På söndag när vi kom till kalix, for vi direkt till coop och handlade. Handlade massa grönsaker så jag kunde göra tonfisksallad och gott var det!. Igår hände det inte så mycket i skolan, satt bara och blev sminkad av Hanna. Dock var vi till luleå och kollade bio igår kväll. Och den var faktiskt bra den där filmen. Looper hette den. Efter filmen for vi hem och var hemma just innan 00.00. Och idag är jag trött, tur så har jag bara en lektion idag!