Den sista pusselbiten!

Började bygga ett 1000 bitars pussel förra helgen och idag när jag kom hem fick jag lägga de 10 sista bitarna som jag inte hann lägga på söndag innan jag åkte, haha..

31 Januari 2013

Nu har vi nyss bytt buss i haparanda så nu är de bara två och en halv timme kvar. Nog är de typiskt att man alltid måste åka buss i ca fyra timmar för att ta sig hem eller ta sig till kalix och att man alltid måste byta buss. Varför kan det inte gå direktbussar 

Nu åker vi hem!!

30 Januari 2013

Denna dag har varit helt jävla ovärd. Började dagen med att inte veta vart fan vi har idrott, så vi går till sportcity och ingen är där. Sitter där en stund och får sen reda på att dom är på ett ställe långt från sportcity och det är snöstorm ute, så vi bestämmer oss för att träna på gymmet iaf. Kommer till skolan och inser att vi som hade gjort uppgiften inte behövde komma idag och då hade jag slutat redan. Men nu är jag i skolan och väntar på att dom andra ska göra uppgiften så ska vi gå och äta. Därefter går jag nog upp på frisör och gör klart "frisöryrkets historia" så blir något vettigt gjort idag.
 
 

Do what you can, with what you have, where you are.

Bild från någon vecka sedan.

When life gives you lemons, squirt someone in the eye.

Ligger i sängen och har spelat lite the sims. Nu är jag less och vet inte vad jag ska göra. Idag i skolan har jag iaf gjort finskaprovet som gick bättre än förväntat. Blir MVG i slutbetyg på finskan, skönt då är man klar med den kursen. Har även suttit i skolan med Hanna hur länge som helst och skrivit klart rapporten till Småföretagande så ska bara skriva ut den och lämna in den så är jag klar med den kursen också, skönt! Det betyder att jag inte har någon skola på tisdagar, så jag ska nog söka praktik här i kalix på tisdagar så är jag ledig fredagar. Men vart är ju en fråga jag inte kan svara på. 
 
Jag drömde en jätte rolig dröm, haha hoja jag har nog aldrig skrattat så mycket när jag vaknade som idag. Den var helt sjuk och riktigt konstig men de var så komiskt. Och de flummigaste är att de verkade så verkligt i drömmen men nu när jag tänker efter så förstår jag inte. Men jag fick mig ett gott skratt iaf till den här drömmen. Tyvärr delar jag inte med mig av drömmen för den var så sjuk och det var människor jag absolut inte känner som var med i den så den stannar tyvärr i mitt huvud.. haha..
 

Lite bilder jag tog igår.




 
 
 
 
 
 

29 Januari 2013

Godmorgon! Jag är trött och vaknade med huvudvärk. Har även skit ont i foten. Så som jag brukar ha efter jag har druckit eller jobbat. Överansträngt foten helt enkelt. Nu på morgonen har jag finskaprov, slutprovet. Får se hur det går. Ska slänga i en maskin tvätt också nu på morgonen. 
 
Dag 1 - avklarad √

28 Januari 2013

Igår när jag kom till kalix var lägneheten iskall, så jag och Hanna har värmt ca 50 värmeljus och legat med massor av kläder och filtar täcken ja allt för att inte frysa. Vi kollade lite olika filmer och Hanna slaggade sen på min soffa. På morgonen när vi vaknade var ännu inte värmen tillbaka och jag var så jävla irriterad. Gick ner till dom som håller på arbeta där nere och frågade men ingen av dom visste något. Så pappa ringde till vem de nu var och så har vaktmästaren varit här i min lägenhet och hållt på medans jag varit i skolan. I skolan iaf har vi iaf färgat massor, Julia färgade mitt hår och jag hennes, sen på kundpasset hade jag klippning och färgade utväxten. Mer än så gjorde vi inte i skolan, for sedan hem. Jag och Hanna började kolla film och somnade på soffan (värmen var tillbaka när jag kom hem från skolan). Vaknade och åt middag, spelade lite kort och sen for vi och tränade. Skönt var det. Nu har jag ätit en rejäl kvällsmåltid och borstat tänderna så nu ska jag hoppa i säng.
Godnatt!

26 Januari 2013

Oj vad tiden springer iväg. Jag har bara hunnit göra massa skoluppgifter och tränat. Min underbara älskade bästaste bästa vän har till och med hunnit bli hela 20 jävla år. Fan va gamla vi börjar bli, när hände det? Igår satt vi hemma hos söta Amanda och fikade och snackade massa skit. Samtidigt firade vi Henta i efterskott. Hon fick även ett presentkort av oss på systembolaget. En riktigt mysig kväll. Idag har jag varit och tränat på det nya träningsstället, vi var på boxercise och det var rktigt roligt, och svettigt om inte annat.
Man ser Sanna och mig där i spegeln hehe..

Grattis på födelsedagen underbara du ♥

Visst var det 13 du fyllde?
Nä, jag skoja.
Grattis på 19års dagen ♥
 
 

Think before you speak. Read before you think.

Har nyss skrivit klart rapporten, måste bara finslipa lite på den. Ska plocka lite här i längenheten och kanske dammsuga lite också. något jag verkligen behöver göra är diska och tvätta. Måste springa ner och kolla om tvättmaskinen är ledig. Ska nog sen bara lägga mig i sängen och kolla film.
Min snygga bakgrundsbild på telefonen, haha.
 
 

One more minute

Har som inget intressant att bjuda på, sitter på salongen ännu. Har tränat rulla permanent i flera timmar känns det som. Imorgon har vi prov på de, hoppas fan att jag klarar det. Sen är det bara fortsätta träna så att man är kung på det till delprovet. Jag och Nicoline var jävla duktiga och gymmade hårt som fan igår. Ska fara och gymma på onsdag också. Mer än så går inte mitt liv ut på. Vara i skolan och ligga hemma, och då ibland till gymmet..

15 Januari 2013

13 Januari 2013

 

9 Januari 2012

Dåligt med uppdatering ingen, fan också! Men helt ärligt har jag ingenting att skriva. Har börjat sista terminen och det är inte länge kvar tills vi åker utomlands, går balen och tar studenten. Måste bara orka med skolan. Det enda som känns riktigt jobbigt nu det är delprovet. Fan, kommer inte klara det och då har 2500:- gått åt ingenting. Ne, jag måste plugga och träna träna träna.. På tal om ingenting så har jag iaf nyss kommit hem från gymmet. Känns skönt att vi nu börjar träna igen också. Får se hur hurtiga vi är om en månad, ne jag skoja vi ska hålla igång! Nu ska jag göra lite mat och därefter skriva lite på rapporten och efter det ska jag ta mig en dusch. Vi hörs!

1 Januari 2013

Idag mår man skit.
Men gårdagen var super och jag hade riktit roligt!!
 
..så har jag snott lite bilder från igår..