Mönstrad safari extensions i håret.

Vad tror ni om den nya nyheten att lägga tiger- och leopardmönstrad extensions i håret?
 
 

The fool doth think he is wise, but the wise man knows himself to be a fool.

Jag har kommit fram till en sak!.. Jag ska aldrig köpa bil, jag har helt enkelt så jävla otur med dom. Eller iaf när jag är här i kalix. Har haft punka jag vet inte hur många gånger. Det är då alltid något som är fel. Denna vecka lyckades jag lämna lampan i bilen igång och batteriet är slut haha. Men Linnea skulle komma med starthjälp sen när dom slutat. Jag vet inte hur jag lyckas. Och ingen har startkablar, men tur nu skulle ju Linnea fara och hämta. Jag är glad iaf att det inte var punka. Jag är less på att byta däck. Men jag kan ju säga att jag kan byta däck iaf. Så om jag blir fast på en öde väg pga punktering kommer jag då inte vara lika dum som alla brudar i en skräckfilm att börja gå mitt ut i skogen. Nej jag kan minsann byta däck! Och om de är så att reservdäcket inte passar som det hände en gång. Då kör jag sönder däcket helt ist!
 
 

Jag längtar till den första juni!..

Igår var jag och tog bild till passet och lämnade fingeravtryck. Den skulle vara klar nästa vecka men får hämta passet veckan efter lovet. Nu börjar det kännas på riktigt att vi snart åker utomlands. Imorgon är det exakt tre månader. Och jag tror att dessa månader kommer gå hur fort som helst. Det ska bli så otroligt skönt att ligga på en strand och steka i en hel vecka med min underbara klass. Nu ska jag laga lunch, och idag åker vi hem!!
 

28 Februari 2013

27 Februari 2013

Vad länge sen det var jag tog cambilder, men kul var det ;)

Bilder tagna från instagram!

Idag har jag hunnit med mycket...

Idag har jag hunnit med mycket. Började dagen med att fara och grilla ett gäng. Mysig och gott var det!. Solen värmde som bara den och det var riktigt vårväder ute idag. Där satt vi flera timmar och bara snackade skit, och åt oss mätta. Har även hunnit träna med Hanna, kommer nog ha träningsvärk imorn.. När jag kom hem har jag hunnit storstäda hela lägenheten, duschat ätit och ja diskat. Ska väl snart fara och kika film hos Linea.

26 Februari 2013

Jag har vaknat för två timmar sedan. Och jag är hur pigg som helst. Råkade somna efter skolan, och sov till tolv. Vaknade av min dröm, den var riktigt konstig. Drömde att jag skulle smälla till en person och vaknar av att jag slår handen i väggen haha. Blev som rädd när jag vaknade, förstod inte vad som hände riktigt. Tur var de ju att jag låg ensam och sov och inte med Victor, då hade jag nog smällt till honom.. Nu ska jag gå och göra lite nattkäk, slå igång en film och försöka somna på nytt. Vi hörs!
 

Party Aint Over

24 Februari 2013

22 Februari 2013

Idag har det varit full rulle på praktiken, har haft kunder hela dagen. Tror jag klippt sju stycken idag, eller var det åtta? Ja många iaf. Är lite slut i armen faktiskt, tror aldrig jag klippt så många efter varandra. Men kul var det! Och tiden gick ju jätte fort när jag hade så mycket att göra. Dirket jag var klar med en fick en ny hoppa i stolen. Har nyss ätit middag och just nu sitter jag och kollar massa på youtube. Haha hoja sitter och kollar massa cp saker. Jag har kommit på vad jag vill ha i 20års present iaf hahaha...
 

Mystery vs History


 

Det känns som att våren börjar närma sig!

Remember the Time

Denna dag har gått jätte fort. Var på religionen och gick igenom lite inför provet imorn. Egentligen behövde vi inte komma på lektionen men eftersom jag var borta hela förra veckan kändes det som att jag behövde gå dit. Vilket jag också behövde. Har även haft prov på herrklippning idag. Det var lite tjorv och så med att hitta någon som ville klippa sig men tillslut kom det en kille som jag fick klippa. Klarade även det provet med ett VG och jag är nöjd. Ska spela lite sims tills det är dags för middag och sen går nog förbi Hanna för att plugga lite religion till provet imorn.

20 Februari 2013

Vaknade vid sju och sjukanmälde mig från idrotten eftersom jag ännu inte är fullt frisk. Och eftersom dom håller på bygga där under mig så gick det ju inte att somna om när dom håller på bankar och låter så jag klev upp. Har hunnit diska, plocka och äta frukost och sånt där. Och just nu sitter jag med en ansiktsmask på mig. Ska springa och tvätta bort den nu och sedan chilledilla tills religionen börjar 0950.

Walking on a Dream

Vädret har varit underbart idag, Men jag har varit ledig hela dagen och inte gjort någonting. Visst de är ju också skönt, men helst hade jag suttit ute och grillat, kört lite skoter och varit ute hela dagen. Tänkte gå på en promenad men eftersom jag inte är frisk ännu tänkte jag att de kanske inte är en sån bra ide. Tänkte nu göra mig lite middag och sedan slänga igång ett avsnitt av once upon a time.
 

19 Februari 2013

Igår på salongen färgade vi håret på Julia, mig och Hanna. Klippte även Hanna och Julia. Mer än så gjorde vi inte i skolan, Åt lite godis och satt och pratade. Sen när jag kom hem från skolan råkade jag vila i ca 4h, men de gjorde inget för efter tolv somnade jag om och har sovit till nio i morse. Har legat och spelat candy crush och blir irriterad över att tre vänner måste bjuda sån där sak för att jag ska kunna gå vidare. Jävla skit spel!

Godmorgon!

16 Februari 2013

Ordet hybris, posera i trosor?

Jag tycker inte de är något fel med att lägga upp bilder på sig själv på sin blogg, instagram eller på facebook. Jag lägger alltid upp massa bilder på mig själv och jag tycker det är super kul. Men sen finns det ju en gräns som tex ego och hybris. För mig är hybris uppmärksamhetsökande. Som att lägga upp bilder på sig själv när man står halvnaken i trosor eller har något just för bröstvårtorna tycker jag är hybris och -Uppmärksamhet sökande .Tejer som söker bekräftelse, killars bekräftelse och har dåligt självförtroende.
 
men om man googlar på hybris kommer tex detta upp "Överdriven självuppskattning eller fel uppfattning om individens plats i världsordningen, storhetsvansinne." -en person med en starkt överdriven självuppfattning, och ofta helt falsk självbild. Storhetsvansinne kan vara ett tecken på psykos eller en personlighetsstörning.
 
Jag har inte fattat saken med att lägga upp bilder på sig själv halvnaken? Är man så desperat av att få uppmärksamhet av det andra könet? Ja jag hade då skämts att se min mamma stå framför spegeln halvnaken och posera på internet. 
 
Någon som har en annan uppfattning om ordet hybris?

13 Februari 2013

Sitter med en kopp te i handen. Vet inte vad fan jag ska göra åt denna smärta i halsen? Äter alla slags bedövande halstabletter men de hjälper inte, dricker te, tar hostmedicin. Feber har jag än också, på natten kändes det som att mina ben inne i kroppen ilade. Trodde jag stod naken ute i -40 men när jag vaknade fortsatte det att ila. Jag frös så mycket men jag var helt blöt i svett. Snälla kan jag inte bara bli frisk nu??

12 Februari 2013

Tyck synd om mig, jag är sjuk..
Sovit sjukt dåligt inatt, de gjorde så ont i halsen att jag vaknade hela tiden.
Feber hade jag också. Sen steg jag upp just innan 0600 imorse.
Åkte till luleå för att släppa av mamma och kurt på flygplatsen då dom åker utomlands i tre veckor.
Sen åkte jag raka vägen till kalix, hade tänkt gå på stan lite och sånt men har så jävla ont i halsen.
Därför planerar jag att när jag ska hämta dom ist ska jag åka dit på dagen och gå på stan lite.
Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv.
Hejdå!

När jag var liten hade jag massa roliga klänningar/kläder..

 Och de här är väl inte ens hälften av alla jag haft på mig när jag var liten.
Sen bjuder jag på lite morgonfrilla och två otroligt glada tjejer?!?..
Jo förresten, jag har ju tagit studenten redan. Två gånger dessutom?
Och den där skinnjackan måste vara den snyggaste jag sett!

9 Februari 2013

Godmorgon! Igår låg jag i sängen hela kvällen, vid nio for jag och Victor och drog varvet på byn och hälsade på Katarina och Christer en sväng också. Mysigt. Därefter for vi hem igen och somnade innan tolv till och med. Vaknade av mig själv vid nio tiden och sen dess har jag hunnit kolla en film. Idag är det då lördag och vad som händer idag vet jag inte. Umgås kanske med mina söta vänner.

Dagen i bilder..


 

Lite bilder från våran lilla tripp till levi!

3 Februari 2013

I fredags drog vi till levi över kvällen.
Slänger upp lite fler bilder imorn.

Idag ska vi dricka lite alkohol.

Och jag känner mig såhär..
 
 

1 Februari 2013

Eftersom min bror är speciell och alltid ska bråka med mig så började vi bråka idag.
Det slutade att vi rev ut varandras garderober och en bula på mitt ögonbryn!..