28 Mars 2013

When one door of happiness closes, another opens; but often we look so long at the closed door that we do not see the one which has been opened for us.

Ibland sitter jag och funderar över allt möjligt. Och det här är en sådan stund. Man vet inte om man känner sig lycklig, ledsen eller överhuvudtaget kan lägga namn på känslan. Ibland känner man sig bara tom. Man funderar över livet, vad som egentligen är meningen. Om vissa saker händer för att göra en starkare som människa, eller vad är meningen? Jag vet inte om jag tror på ödet, men något åt det hållet vill jag tro. Jag vill tro att allt händer för en anledning. Men samtidigt låter det så dumt, att allt är förutbestämt. Så jag vet inte vad jag ska tro egentligen. Jag hade velat kunna se framtiden. Då hade man kanske inte suttit och funderat så mycket, fast kanske det hade gjort en besviken. Att man inte lyckats få den framtid man hoppas på. Ja som ni läser funderar jag just nu på jätte mycket. Jag sitter och lyssnar på musik som gör att man funderar ännu mer. Kanske ska slå av detta och fortsätta med något vettigare, för av att sitta här blir jag inte klokare. Har iaf pratat med min farbror idag i över en halv timme och det kändes behövligt. Äh nu ska jag spela lite på facebook, och imorgon när jag läser det här kommer det bara låta dumt men äh så blir de ibland.
 

No one can make you feel inferior without your consent.

Grattis på födelsedagen!

Eftersom min vän Amanda inte är så speciellt kameraglad är det här den enda bilden jag har på oss.
Så grattis på födelsedagen, hoppas du får en bra dag! ♥
Och grattis till Jessica också såklart :)

27 Mars 2013

Idag har vi haft friluftsdag, dagen började vid nio och vid elva for vi hem. Nu har jag snart tvättat klart och har även städat. Så nu är det bara disken kvar. Imorgon får jag äntligen åka hem. Och där stannar jag i flera flera dagar. Dessutom ska vi fira tvillingarna på fredag och det kommer bli riktigt skoj, mer tänker jag inte berätta om det. Men här slänger jag in två bilder från dagen som julia fotat. Vi hann bara åka i backen en gång innan dom blev sura, eftersom det bara är till för slalom och såna skit saker. Så vi tolkade efter bilen istället hahaha..
 

26 Mars 2013

Ligger i sängen och kollar lite oth, har börjat kolla om den från början. Idag är jag ledig och har ingenting på mitt schema. Dock ska jag gå till skolan vid 1120 och fixa lite saker. Därefter får vi se vad denna tisdag bjuder på. Jag och Hanna var och promenerade igår, vi gick kanske 4km eller något sånt. Och idag ser vädret ännu bättre ut, så måste nog slänga iväg ett sms att vi ska ut och promenera sen. Våren är påväg och det känns underbart!!

23 Mars 2013

22 Mars 2013

Two faces!

18 Mars 2013

Dags att uppdatera? Ja jag tror det. Måndag idag och skoldagen är över. Har haft karaktärs hela dagen där vi tränat inför de lilla delprovet som vi har på onsdag. Har ännu inte hittat någon herrmodell med skägg som jag ska klippa men de kanske hinner lösa sig. Men har tränat kortfest idag på Linea och sen har jag blivit sminkad av Hanna.
 
Det har varit lite tomt på bloggen, i torsdags kom Amanda och plockade upp mig här i kalix. Vi rullade vidare mot Luleå hem till Jessica. Gick lite på stan, kollade film och massa annat. Vaknade på fredag och gjorde oss i ordning för en dag i umeå. Och där sprang vi också runt på stan och gjorde lite ärenden och sånt också. Hemvägen slutade iaf med punktering på E4 och en lång resa hem till Pajala. Men annars var det en väldigt rolig resa. Tacka tvillingarna Raatiniemi för det! Lördagen spenderade jag med min underbara kille och vi bara myste på som vanligt.
 
Och nu ska jag gå och laga middag!

14 Mars 2013

13 Mars 2013

Herrklippning och skäggklippning

Både igår och idag har vi haft en tjej vid namn Gunilla här hos oss i skolan. Vi har gått igenom allt från delprovet och lärt oss hur mycket som helst. Kan inte sätta fingret direkt på vad man lärt sig men det är iaf jätte mycket. Det har varit väldigt roligt och intressant att ha henne här med oss. Igår fick vi göra en lite rolig sak. Vi fick en herrdocka med långt hår och långt skägg som vi skulle frisera. Han blev ju super snygg när vi var klar hehee.. Bjuder på lite bilder från gårdagen. Håret på dockan var längre än skägget, glömde dock fota innan.
 

Godmorgon!..

Har vaknat av mig själv för ungefär 20 minuter sedan. Råkade somna efter skolan igår kanske vid 1730-1800 och vaknade nu så har ju sovit ungefär 12 timmar. Dock med alla kläder på så de var inte så speciellt skönt. Det var så länge sen jag vaknade tidigt och var tvungen att göra något på dagen så säkert därför jag sovit som en liten bebis. Slänger in lite bilder om vad vi gjorde igår på en liten stund. Nu ska jag göra frukost!

Kväll fylld med gosaker och något glas vin.

Igår testade vi att göra tapas, och gott blev det.
Drack lite vin och spelade spel, riktigt trevlig lördagkväll.

Snodde ena bilden av @ronnbackhanna och den andra av @gabriellaperez

Under My Shades

9 Mars 2013

Ligger i sängen här hemma hos Victor och väntar på att han ska komma hem på lunch.
Om ungefär 15 minuter kommer han, så då ska jag åka hem.
Har vaknat redan vid nio tiden och legat här i sängen och spelat candy crush.
 
Hittade en snygg bild på min kille, hoppas det inte gör något ♥

Kom att tänka på en rolig sak..

När jag var i luleå kom min kusin hem till Amanda på tisdagkväll och så låg vi och pratade massa. Men sen var det en rolig sak Jocke berättade som jag än kan sitta och skratta åt. Det kanske inte var så jätte jätte roligt. Men just då när han berättade det skrattade jag så jag nästan skulle gråta. Jocke om du läser det här: 11-17 haahahahahhaa!

Härligt väder..

Har varit och promenerat i det härliga vädret med Hanna. Dock blåste det lite kallt.
Därefter for vi ut med skotern till en grillplats och grillade massa gott.

8 Mars 2013

Det har varit lite tomt här på bloggen. På tisdag var jag och Hanna på skivstång och jävla vilken träningsvärk jag har haft.. Okej jag har det ännu. Men efter skivstångspasset for jag for jag hem och duschade och sånt och därefter rullade jag iväg mot Luleå. Vädret var piss och det var jätte jobbigt att köra. Men jag fick vara en extra dag med min underbara vän Amanda. Vi for på hockey på tisdagkväll och innan det var det ju självklart maxmat som hamnade i magen. Onsdag åt vi lunch på waldorf och gick runt på stan. Fick med mig lite smått och gott hem. Köpte även nya träningsskor och 3 vanliga sommarskor hehe.. Sen låg vi hemma hos Amanda och kollade film tills jag åkte vidare till kallax. Nästa gång jag är på kallax är det jag som åker utomlands.. Åh vad jag längtar!

7 Mars 2013

Wreck it Ralph.

Har just kollat klart Wreck it Ralph.
Och nu ska jag laga lite lunch!

Igår testade jag något nytt..

..knall gul ögonskugga!

00.53

hair inspiration!