GRATTIS!

till Amanda för att hon har blivit storasyster till en liten flicka.
aaviiiisss...

jag sa från början när amanda sa att hennes mamma var gravid då sa jag att de var en flicka och de var de också!

Igår var jag och ida på andor men de fanns inte så mycket å göra där så vi gå till sporthallen och hjälpa anki där och så dukade vi bord för 450 pers och de var jobbigt som attan och sen så fick vi lägga upp drickor och massor hoh, men de var ganska roligt ändå. sen på kvällen var jag med Ida och micki, sedan rökte jag med jennifer och sen for jag till ville och sov.

Idag ska jag jobba, börjar vid 22.00? till kanske 02.00 skulle jag tro så jag kommer vara trött som ett svin sen, men nu ska jag tvätta bort sminket och sedan börja fixa mig för innan jag jobbar så ska vi äta middag hemma hos Victor.

och de är iskallt här hemma när inte mamma eller pappa är hemma och dom kommer först imorn och jag håller på frysa ihjäl..



..du är min hjälte!..

Torsdag!

Tjohej alla människor. Hela veckan har varit slö, men rolig. igår köpte jag ett linne/klänning som glittrar och är jätte fin och idag köpte mamma täckisar åt mig så nu behöver jag bara köpa massvis med kläder och sedan ett par skor. Får se när de blir att fara och shoppa, ska jobba ihelg kanske, så inte i helg och säkert inte nästa.

Imorn har vi 9:or samla in pengar till svalorna så jag och ida ska vara på andor haha.
kommer nog skämma ut oss som vanligt.

På måndag har vi matte prov men jag och amanda gjorde nyss klart de som man ska kunna så de kommer gå jätte bra, och sen har jag massa saker att göra i skolan så har som inte tid att göra något alls.

Nu ska jag ner och äta något sedan röka och sedan sova?
Godnatt!

VICTOR
lovelovelove*

Måndag morgon!

Godmorgon alla pigga och glada, Idag mår jag faktiskt rätt så bra. Sitter och väntar på att bussen ska komma men ida sa att den kan bli lite försenad. De är världens snöstorm där ute, när jag var ut och rökta höll jag på flyga iväg. Menmen tur var de ju att jag inte flög iväg. Idag blir de nog en ganska lätt dag hoppas jag så vi ser ju sen.

på fredag var jag med Amanda Micki och ett tag Ida, sen fick jag ont i huvudet och imagen så jag for hem. I lördags fylle julia 18 år så jag var och åt tårta där och sen låg jag bara hemma och söndag låg jag bara inne.

Nu ska jag göra något annat och sedan knalla till busskuren.
Hade bra!

älskarälskarälskardig-



IMORGON ÄR DE FREDAG!

Tänk va skönt, sista skoldagen den här veckan. och sen är de helg, så mysigt och skönt. Ska nog bara ligga hemma hela helgen finns ju ingenting att göra här i pajala. Henta ska ju till gällivare så jag har ingenting å göra så de blir nog bara att ligga här hemma säkert. Just nu sitter jag i mina röda pyamasbraller och har jätte tråkigt. Har absolut ingenting att göra, finns inget man kan hitta på. Funderar på att kolla någon film men vilken. Har ju kollat så många filmer redan så de känns som att de inte finns några kvar.

just nu vill jag bara till haparanda och köpa kläder.

Idag har jag varit i skolan och dagen började med språkval sedan no lunch svenska och hk.
hkn orkade vi inte vara på så då satt vi i vårat klassrum jag och Henriikka och glodde runt lite, mer än så har de inte hänt idag. Och sedan kom jag hem och käkade plättar å nu sitter jag bara här och har så himla tråkigt så de är inte sant.

nu orkar jag inte skriva mer.

tandläkare

Hejsan alla pigga och glada. Har vaknat kl 06:45 och sedan 07:50 farit till tandläkaren, ska få en ny betskena som ska vara där uppe. För den jag hade där nere gör ont. och om ni inte förstår varför jag har en så är de för att jag gnisslar med mina tänder och dom går sönder och de är inge bra. Så jag har sagt till mig själv att jag ska använda den för den förra använde jag inte.

Nu sitter jag men henriikka på biblioteket och henta håller på med en forskning om stretching som hon ska göra klart. Så sen vid halv tio kanske så ska vi knalla tillbaka till rian och lämna de och sedan så ska vi tillbaka till skolan. Själv är jag förkyld ännu och har redan gjort en uppgift om uppvärmning så jag var glad att jag inte behövde göra en ny.

och henta sa just till mig att vi har musik efter idrotten och vi hade läxa som vi skulle kunna för vi kommer ha ett litet "prov" om de så aja, får ju se hur de går..

Idag blir de nog att bara ligga hemma ändå så något mer intressant har jag inte att skriva.
Hade bra!


min kärlek är bara
för dig ♥

19.19

Nu ligger jag här hemma och är sjuk som bara den. Har inte gjort någonting idag, har bara legat i min säng och nästan läst ut min bok som jag håller på att läsa.

Lägger bara in den här för att se om de funkar för lär henta hur man gör men de funkar visst inte för henne.




Älskar dig victor <3


droger.

Har varit en skön dag iskolan. Även fast vi haft jobbiga lektioner så var dom roliga.
Fick också veta att jag klarade hk provet 40/63 ganska bra iaf.

Har nyss varit och lyssnat på en tjej som pratat om sin barndom och hur hon hamlade i sitt drogmissbruk, och sedan fick hennes dotter berätta hur de var att ha en mamma som varit drogmissbrukare osv. Och sist så pratade hennes syster om hur hon försökt hjälpa henne och hennes två andra syskon som också var/är drogmissbrukare. Ganska hemskt men ändå intressant. Jag tänkter då aldrig ta droger!

I morgon har jag No-prov, men har pluggat så jag känner att jag kan de här så jag hoppas att de går bra. Sen så  på måndag så har jag matte prov också så de måste jag jobba med, måste räkna ut kapitlet så jag fattar vad jag ska ha prov i.

Nu har jag inte så mycket mer att skriva.
Hade bra!



hade lite roligt igår på språkvalet.

Jag älskar dig.

dagen har varit ganska så rolig, och efter vi slutat så satt jag och ida på en bänk så kom rektorn dit och jag satt och drev med henne och hon märkte inget och ida satt och asg så rektorn sa att ida behövde hjälp haha.

på morgonen så hade vi idrott men jag var inte med så jag fick knalla till bron och tillbaka så de var mins 4 km och där tog jag en bild på bron och sedan knallade jag tillbaka och visade den. Otroligt jobbigt.

Snart ska jag äta pannkaka och sedan ska jag mysa med min älskade.


Måndag

för de första måste jag säga att de varit en rolig dag i skolan och inte så jobbiga lektioner, men jag har redovisat 2 gånger idag och de var nog skämmigt.

och för de andra när jag Henta och Ida satt i bussen så skulle jag busa lite med ida och så pillade jag henne i håret fyra-fem gånger och den sista gången så kollade hon bak på Charles och sa sluta pilla mig i håret! och då började jag och henta asg.

nu sitter jag och kollar lite kläder och
idag blir de nog bara att sitta hemma med min pojke ♥


Nu första gången på fem-sex månader ska jag sova utan dig? de känns inte bra, kommer knappt kunna sova inatt kommer inte kunna somna, att inte känna din arm runt mig och höra dina andetag. Jag kommer sova dåligt inatt, ingen bredvid mig...



Jag älskar dig.

Har nyss duschat och ska strax börja fixa mig.
Ska på middag hemma hos min pojkväns pappa så de blir nog trevligt.
Senare vid sju-åtta, så ska jag vara med min vän Henriika.

Victor ludvig mella.

Måste ju bara passa på att gratta min storebror som fyller 17 år idag.
Grattis Michael



Min bästa vän och jag.




Complications·

Idag har de faktiskt varit en mycket rolig dag i skolan, och sista timmen fick vi till och med fruktsallad med glass. Sen när jag kom hem så tröck jag i mig en kababrulle och jag är ännu jävligt mätt. Och nyss vaxade jag mina ben men vaxet tog slut så jag har massa hår på benet ännu. Men de orkar jag inte nu de kan jag göra en annan gång.

Idag skulle jag hitta på något med henta, så vi får se vad de blir.


Love is like magic and it always will be,
for love still remains life's sweet mystery.
Love is unselfish, understanding and kind,
for it sees with its heart and not with its mind.
Love is the answer that everyone seeks...
Love is the language that every heart speaks.

Victor I love you today as I have from the start,
and I'll love you forever with all of my heart


Tisdag

tjohej nu sitter jag här i skolan och väntar på att jag ska börja språkval som är engelska och de börjar om drygt tre minuter och jag julia henta och ida håller på med ett spel så jag ska nog hålla på med de. Sen så slutar vi halv tre? så då ska jag hem och äta haha. aja nu har jag inte så mycket mer å skriva.
Hade bra!

Älskar dig victor

halloween!

tjohej, har just fixat klart mig funderar bara på vad vad jag ska ha för kläder. Men de löser sig alltid för man går ju aldrig naken haha. Snart ska jag väl börja fara ut skulle kanske hjälpa jennifer med hennes hår så far väl dit och sedan får jag väl dit var henta är så. Aja har inte så mycket att skriva så skriver väl senare,
Hade bra!
du är underbar
victor ♥