29 November 2012

Jag har inte tid att blogga. Det är alldeles för mycket på min hjärna just nu!
Men här bjussar jag på två härliga bilder från dagen, vi har gjort oss liknande till vad våra modeller kommer se ut.
Dom kommer ju dock vara så sjukt mycket snyggare än vad vi är men det är ett litet smakprov.
Hoppas ni kommer och ser showen, den kommer bli awesome!!

21 November 2012

Idag har jag varit i skolan och tagit det lungt för det mesta. När jag kommer hem skriver Johanna å frågar om jag ska med till ikea, vilket jag skulle såklart! Far dit och ränner runt, åker över till rajalla och shoppar hur mycket som helst, eller ja egentligen inte, men för hur mycket pengar som helst! Sprungit runt på massa olika affärer och köpt massa. Fick med mig lite nytt hem iaf, och nu har jag även något att ha på mig till nyår och så. Men det var en riktigt skön onsdag helt enkelt. 
 
 

Around The World

Utanför min lägenhet tycker jag det kör bilar hela tiden!
Och jag hör dom jätte tydligt, speciellt lastbilar och sånt.
Så jag tänkte jag ska leka lite med slutartiden på kameran och på någon cool bild.
Men bara för att jag nu vill att de ska köra massa bilar, ja då självklart kör det bara några få..
Men några coola bilder blev det ju, synd bara att de inte var fler bilar som körde!

I'm never changing who I am

 
It's time to begin, isn't it?
I get a little bit bigger but then I'll admit
I'm just the same as I was
Now don't you understand
That I'm never changing who I am

Oh yes indeed!

19 November 2012

Idag vaknade jag upp och hann inte mer än att vara i skolan nästan en timme innan jag fick gå hem igen. Jag har nämligen fått ögoninflammation. Har inte haft det sen jag var liten så visste inte riktigt om jag hade det. Där av gick jag till skolan på morgonen med detta röda öga. Där sa iaf alla att de var det, så då gick jag hem igen! Har legat i sängen och kollat film, mer än så gör jag väl inte idag. Hade varit skönt att gå ut och promenera. De är ju inge snö kvar här i kalix, och inte så värst kallt heller. Ögat är mer rött i verkligheten...
 

Hair & Make-up Show

Ni som är intresserade av att komma på våran visning kan köpa biljetter på
Drugstore
Frisörskolan
eller ring/sms:a till 070-3850232
 
Det är en filmvisning och ni får gratis inträde till valhall efter showen, goodiebags åt alla och vi säljer även dryck, godis och lotter med väldigt fina priser tex en kryssning till antingen Tallin, riga eller helsingfors, fransförlängning, cykel och massa mer!
 
 

16 November 2012

Den här veckan har vi haft projektvecka, de betyder att vi bara har hållt på med vårat projektarbete hela veckan lång. Vi har fått i ordning hur mycket som helst. Nu känns det som att visningen verkligen kommer bli av. Det är bara två veckor kvar, så snart smäller det. Jag tror de kommer bli awesome!!
Bilder tagna från Julia och Hanna ;)
 
 

The Dancing Moose

Okej nu måste jag skärpa mig. Jag kan ju inte ha en blogg som är dammigare än under min säng! Så nu ska jag försöka skärpa mig. Men vet inte vad som händer när jag absolut inte har något att skriva fast jag har massor? Orkar inte ens logga in på blogg.se. Har iaf haft mycket att berätta sen sist. Förra fredagen satt vi hemma hos Hanna och spelade spel hela kvällen, skrattade halvt ihjäl oss samtidigt. Lördagen for vi till kalix, fick köra typ 60 hela vägen för att de var så jäääävla halt. Men vi kom fram iaf! For till Hanna å fixade oss och började dricka. Och därefter var det utgång. En rikitg rolig kväll, direkt man tänker på den kvällen börjar man bara skratta!!
 
Bilder från The Dancing Moose facebook bilder.
 

Mina nya skor!

 

Grattis på födelsedagen min bror!

´Hämtade ut mina nya skor igår!

Och dom är så sjuuukt snygga!. Dom är snygga på bilden men dom är så mycket snyggare i verkligheten.
Dock blev jag jävligt lång i dom glittriga, de var ju ändå trots allt 16cm klack.
Och tänk de när jag är 172 vanligtvis. Ja jag var iaf jävligt lång.
Hade tänkt ha dom silvriga på nyår och dom andra på visningen.
Men måste nog kanske ha dom svarta till helgen, dom var ju så snygga!!!

7 November 2012

Kanske dags att uppdatera igen? Igår kom jag till kalix vid halv sju ungefär, plockade upp Hanna och drog och käka pizza. Därefter gjorde jag ett tappert försök till att sova vilket inte gick, så Hanna kom förbi kring halv 2 och vi skulle då vaka. Gick inte så bra när jag känner att jag håller på dö och måste sova. Somnar kanske kvart i 6 och sen till skolan vid 8. Skoldagen har varit lätt. Projektarbete på morgonen och sen hade vi nationella muntliga i svenska. Vilket faktiskt gick bra, nu är jag stolt över mig själv att jag klarade det! Alla som känner mig vet hur jag hatar att redovisa, men det gick faktiskt mycket bättre än förväntat så de är ett stort plus! Nu ska jag lägga mig i sängen med min skallebank och slå igång serie fast först äta lite ipren. Kanske till och med vilar lite, men de gör inget. Har ändå sovmorgon imorgon!

2 November 2012

1 November 2012

Kanske dags att uppdatera, eller vad tror ni?. Det är lov och jag har inte gjort nästan någonting. Helgen var full av festande men efter det har jag nästan bara legat i sängen. Nationella talet i svenska har jag inte ens börjat med, och det ska redovisas på onsdag. Måste ta mig i kragen och skriva det nu under helgen. Men vet inte vart jag ska börja riktigt så jag sitter fast.. Ja nog om det, igår gled vi bil på kvällen. Det är väl det mest händelserika under denna vecka. Vet som inte vad man kan hitta på. Nu är det iaf full vinter där ute och idag är det redan första november,. Fan va tiden gick fort?! 
 
-Halloween