Bildbomb från stugan!

En helt underbart härlig kväll, och kul hade vi!

31 Juli 2012

Jaha nu var jag så där dålig på att uppdatera igen.. Men i söndags jobbade jag ända till 22 och sedan la jag mig i sängen och sov. Måndag morgon tänkte jag jobba 0800-1500 men så blev det inte. Kan väl ta å skriva det här också så ni alla nyfikna har något roligt att läsa. Jag tänkte då fara till jobbet men först tänkte jag bara vara förbi shell och köpa cigg, står där och väntar på att få handla. Får ont i magen och börjer mig lite ner och sen vaknar jag upp i någon gubbes famn, då har jag alltså svimmat och han har fångat upp mig. Tur var väl det annars hade jag väl slagit i huvudet och fått hjärnskakning eller något sådant. Iaf så står han där och frågar hur det är och jag svarar att jag ska fara och jobba och behöver mina cigg han säger då åt mig "nej du ska inte fara någonstans vi har ringt ambulans att du ska åka inte kan du köra bil nu" då jag hör han som jobbar där ringa efter ambulans. HAHAHA skämmigt! Jag känner att jag måste spy och tar mig till toaletten, dock spydde jag inte. Gubben går och slår av min bil och sonja flyttar sedan på den. Sen efter en stund står ambulanspersonalen där utanför och frågar hur det är och säger att jag ska få åka med till sjukan. Skämms som en idiot och tänker vafan ska jag dit å göra?? Nåväl kommer dit och får ligga där i två timmar, dom tar massa tester och prover och sedan fick jag fara. Far då till jobbet och jobbar till kl 1500. Jag och Henta var också och fikade sen och efter de låg jag bara i sängen och tog det lugnt. Idag har jag inte hunnit med desto mer, legat i sängen och sedan jobbat. Slutade för en halv timme sedan och tänkte nu ta och hoppa i duschen eller något sådant.
 
Jag har räknat ut att år 2012 inte var mitt år! verkligen inte!! I Januari hade jag varken haft hål i en tand, blivit sydd, eller åkt ambulans. Och alla de tre har jag hunnit med på ett halvår. Dock hoppas jag att det inte blir mer än 1gång vardera, dock tror jag ju att jag kommer få fler hål i mina tänder än ett men ändå! Det enda som jag sa att jag inte heller hade gjort som ännu inte har hänt är att bryta ett ben (peppar peppar ta i trä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
 
Ja nu fick ni nyfikna något att läsa!

29 Juli 2012

Igår gjorde jag en impius resa till stugan! Skriver mer om det senare, för nu ska jag fara och jobba. Börjar kl 1600 och slutar 2200 skönt att det inte är så många timmar iaf. Sen till veckan vet jag inte hur jag jobbar, men till helgen blir det iaf luleåkalaset. Ska bo hos min älskade vän Amanda och vi ska hitta på massa roligt. Nu ska jag göra klar mig för jobbet så uppdaterar kanske när jag kommer hem och berättar om gårdagen.


Hade bra, önskar en cool brud ;-)

 

 

Blandade bilder från dom senaste dagarana!

24 Juli 2012

Okej nu ska det bli skärpning! Har nog aldrig varit så här dålig på att uppdatera min blogg som denna sommar. Vet inte vad det är. men känner att jag inte har desto mer att bjuda på. Mina dagar ser inte så speciellt spännande ut. Känns som att denna sommar har gått hur fort som helst och det enda jag gjort är att jobba? Känns ju lite så där tråkigt att man inte som gjort något annat, inte har man badat heller. Och dom få gånger det har varit sol och fint väder ja då har man jobbat, jag har nog bara legat ute och solat en enda gång i sommar. Det var den gången jag låg där i fyra timmar och brände armarna och allt. Ja mer än så har jag inte "solat" solat.
 
Idag blir det också jobb, samma tid som igår 15-23. Och sen är jag äntligen ledig onsdag och sen jobbar jag torsdag och söndag. Skönt det, kanske man hinner göra något under dagen också. För nu när jag börjar kl 15 inte hinner jag göra något under dagen inte, ligger bara å väntar på att man ska börja jobba. Vilket suger pung eftersom hela dagen går då åt att göra ingenting än att jobba. Har nyss iaf både duschat och ätit, så nu ska jag gå ut och ta mig en cigg och sedan kanske göra något vettigt å plocka lite här i mitt rum? Hoja, klockan är redan ett..

Happy B-day for mee!!!

Då var man 19år redan.
Har just ätit upp sista biten av smörgåstårtan.
Var tvungen att beställa den till i fredags för Joel skulle på semester.
Men de gör ingenting, har ätit tårta hela helgen.
Och imorgon så får jag marängtårta med jordgubbar ♥
 

16 Juli 2012

 Om 27 minuter fyller jag 19år, fy vad gammal jag har blivit.
Nyss var man bara 17, som Hanna ;) hahaha...
Men snart min lilla kära vän är du också 18 år, bara 27 minuter och 5 dagar!

Jag saknar..

mitt långa hår ibland sådär JÄTTE mycket..
och ibland inte alls..

13 Juli 2012

@Henriikkakarlsson

12 Juli 2012

Nu ska jag snart fara och jobba, och jobbar ända till 23.00.
Därför är det ganska tomt på bloggen också, för att jag jobbar.

Lite bilder från dom senaste dagarna!

Tonight we're going all in!

Pajala marknad!!

Drar till gällivare fram och tillbaka!

5 Juli 2012

Igår kom mitt skal som jag köpte till mobilen.
Det är ett sånt där mjukt skal så att den skyddar barar :)
 

4 Juli 2012

Igår var vi till luleå fram och tillbaka, gick på stan en sväng och åt på max. Efter de åkte vi hem, min underbara kille klarade också motorcykelkortet! Grattis min älskling ♥ Sedan for vi hem till Johanna och satt där, och kvällen slutade med att jag och henta gled runt på byn och skrattade. Nu har jag nyss klippt både Janne och Mamma. Så har agerat lite frisör idag. Försökte även klippa in mitt löshår men de gick inte, jag har alldeles för rakt hår för att kunna få det att se bra ut, och att man inte ska se att de är löshår. Så nu har jag klippt de helt i onödan, för när mitt hår är i den längden som löshåret är i är väl först då jag egentligen skulle kunna börja använd löshåret igen, och då är de ju ingen idé?.. Men äh får se hur det blir. Har iaf de till när man ska göra uppsättningar och sånt.. Har även hunnit ligga på balkongen och steka i ca 4 timmar. Men det slutade med att jag brände både armar och axlar. Dock inte så värst mycket men ändå..
 
 

3 Juli 2012

If you want to make God laugh, tell him about your plans.

Efter jag slutat jobba la jag mig i sängen och vilade i ungefär fem timmar, skönt var det! Vaknade sedan av att jag var hungrig, annars hade jag nog sovit längre. Gick och gjorde mat och hoppade i duschen, och sen har jag varit med och kollat när Victor tränat köra runt lite "koner" vilket var vattenfyllda petflaskor. Det gick superbra, stod där och kollade på. Var lite kallt när de blåste men annars ingen fara. Nu ska vi lägga oss, ska kika någon film och se om jag lyckas somna, känner mig ändå lite trött.
 

2 Juli 2012

Irriterad tjej!

Kul att man vaknar en timme innan man ska vakna, och kul att man sovit typ 4 timmar inatt. Vill verkligen inte upp och jobba, skulle mer än gärna ligga kvar här i sängen.. Just nu vill jag bara ligga här i sängen och kolla film och somna om sen, men nej det går inte. Fan vad jag är irriterad på allt just nu och då skojar jag inte, är verkligen irriterad på i princip allt!