Måndag v.36

Dålig uppdatering, iknow!
aja ny vecka och nya dagar, på onsdag är det skolfoto.
har ingen aning vad jag ska ha på mig.

Här sitter jag iaf nu med ville och han spelar, så jag sitter bara här och inte gör någonting. Ska nog spela något jag också, kanske på spigo eller så.

aja nu har jag inte så mycket mer att skriva hörs senare!
you are beautiful!

nails

Såja nu har jag fixat naglarna!

13.10

Sitter och räknar ner till några få saker!

30 dagar kvar till älsklingen fyller 20 år
35 dagar kvar till våran två års dag
82 dagar kvar till New moon
116 dagar kvar till julafton
123 dagar kvar till nyår

workworkwork

Ska snart fara och jobba, vet ej hur länge men det är väl säkert efter två något jag är hemma. Jag och ville har lagat pannkaka och så har vi ätit det och när jag slutar så ska vi göra blåbärspaj med vaniljsås. mumma... Idag har vi inte gjort så mycket mer än att suttit här busat sprungit omkring och jagat varandra och lagat mat haha. Ne nu ska jag gå och dricka lite coca-cola och sen ska jag börja fara till jernveket.

Hade bra, hörs nog senare!
You and me together forever ♥

Just nu..

Jag lyssnar på den här, den får mig att må bättre.
Den får mig att tänka på dom vackraste minnen jag har med dig,
de du får mitt hjärta att lysa av lycka..


I love you always forever!

17.36

det har inte varit så mycket uppdateringar eftersom jag har varit hos ville nu sen onsdags, så har inte suttit vid datorn nästan något, och så har jag inte heller haft så mycket att skriva om. Men jag och ville har nyss diskat, vi har lagat tacos och det var jätte gott och nu är jag jätte mätt. Idag ska jag vara med sonja, johanna sa något förra helgen att vi skulle ses så hon kanske är med mig och sonja idag.

nu har jag inte så mycket mer på mitt hjärta att skriva om så vi hörs säkert senare!
du får mig att le när allt känns jobbigt och svårt ♥

16.00

Dagen har varit ganska lugn har haft en lång lunch så de var skönt.
har inte haft något intressant att skriva, men kan berätta om gårdagen. Jag var iaf med Sonja Elina och Amanda vi satt hemma hos sonja och körde alias, det var svin roligt. Jag skrattade så mycket att jag började gråta, och när jag väl slutatde skratta så var det något så att jag började skratta igen och så sprutade det tårar. hoja en av dom bästa dagarna på flera månader, har inte skrattat så mycket att jag börjat gråta sen jag vet inte när. Ja de var iaf en jätte rolig kväll.

Idag ska jag nog bara vara med victor, men hörs senare!
if i could, i would!

Onsdag

Dagen har varit rätt så rolig, har haft idrott och sen varit med klassen på riavallen.
Vaknade halv åtta idag så orkade inte skriva något inlägg den här morgonen haha.

Idag kommer jag nog inte göra någonting kommer nog sitta här hemma och tråka.
Har inte så mer å skriva, hörs senare!

Snart sängen!

Ingen hjälp fick man heller på "skämt?" aja alla kanske ligger och sover vid den här tiden, eller så är det ingen som har någon bra eller så vågar ingen skriva tihi. aja jag har iaf kommit på den jag ska dra ifall jag inte kommer på någon bättre men den är ungefär såhär "Varför gav din polare ? i present? - det är ? som räknas" haha men ? får ni inte veta vad de är för då blir ju inte skämtet roligt imorn om de är någon av mina klasskamrater som läser min blogg.

aja ska börja göra mig redo för sängen, känner mig ganska så trött.
men vi hörs nog imorn på morgonen, vaknar ju vid halv sju med ville.
Så jag har tid att blogga på morgonen! aja hade bra.

Jag älskar dig, du är det bästa som har hänt mig ♥

hallå?

Hallå varför vill ni inte följa mig på bloglovin?
då ska jag hjälpa er hur ni gör, ni klickar på den här knappen under och sen blir medlem och sen  så klickar ni på "följ bloggen".
Så enkelt var de :)

bloglovin

SKÄMT?

har du/ni något roligt skämt som du skulle vilja dela med dig?
jag ska nämligen dra en vits imorn iskolan för klassen men jag har ingen bra.
och det ska helst vara en "Bättre en rövare i poolen än en polare i röven"
någon som har en bra sådan?

Tack på förhand!!!

I´m sorry

Goddag!
kom hem halv fyra och då for jag och mamma å köpta skolmaterial. Och så for vi på massa ärenden och sedan avslutade det på sibylla. Men måste berätta något hemskt!! Jag övningskörde till byn och så ska jag svänga där vid krogen mot malmen och så kommer de en bil så jag får stanna där i mitten och så kommer de jätte mycket bilar och då står jag där i mitten och så när bilen kört förbi så får jag kärringstopp MITT I KORSNINGEN! jag höll på dö av att jag skämdes så mycket blev helt jävla röd  i ansiktet jag visste att något hemskt kommer hända mig någon gång när jag övningskör men fan inte trodde jag de skulle vara i mitten av en korsning, nej fyfan aldrig köra bil vid fyra när alla slutat jobbet och skolan aldrig i hela mitt liv att jag ska göra de igen.. Och sen om de kommer en bil då kör jag rakt ist för att stanna mitt i korsningen. ÅH ne usch vad jag skämdes..

Men iaf nu är allt lungt och jag hoppas inte de var någon annan som såg mig förutom dom gamla gubbarna och kärringarna i bilarna tihi.. så här ser iaf mitt skolmaterial ut och jag! haha.

Snart ska jag vara med min underbara victor ♥


dags för skolan!

Nu ska jag springa till bussen, får egentligen inte åka buss men äh!
så här ser jag ut idag..

bybye!

Bonus

Godmorgon, har nyss duschat och sminkat mig. Vakande kvart i sju, ville försov sig så hann inte äta frukost. Men när han for sprang jag ner i duschen och duschade, så har jag stressat för jag tänkte inte mitt hår skulle hinna torka men nu är ju klockan tjugo i så hinner de inte torka till 8 så fönar jag resten.

Hoh jag är faktiskt inte på humör över att gå till skolan, inte alls på humör över att gå i skola!
aja ska fixa fram lite kläder och sen vänta tills håret torkat så hörs vi sen.

Innan natten

Jag har ont i rumpan av att ha suttit här ända sen jag kom hem från skolan, de är inte roligt å bara sitta och kolla igenom allas bloggar femtioelva gånger.. Men vad ska man annars göra, och vet ni vad jag glömde göra efter skolan idag? - jo jag glömde vara och köpa skolmaterial så sur jag blev när jag såg var klockan var, men imorn kommer mamma hem och hoppas hon kommer hem innan fem då får hon hjälpa mig å välja, och betala haha.

Fick väldigt lust att kolla titanic!
så jag ska nog göra mig redo för sängen och slå igång den tills ville kommer, han skulle köra cross och sen komma hit och han jobbar imorn så jag hoppas han kommer snart.

aja vi hörs imorgon på morgonen, hade bra!
you and me together forever ♥

första dagen i skolan

Såja nu är jag hemma och har ätit våfflor och gjort ett schema här på datorn har jag också gjort. Jag ska lägga in den på mobilen så om jag inte har schemat med mig så klickar jag fram den på mobilen. Aja nu till dagen, den började med att alla ettor samlades i stora salen och fick lyssna där ett tag och sedan gå till sin klass. Jag går ju NV1 så jag är med Martin Zingmark. När vi kom dit så fick vi massvis med papper och material och sedan kl elva så fick vi gå efter schemat men alla dom lektionerna var ju slappa eftersom dom bara pratade om hur de kommer bli och sådant. Vi ser ju hur resten av terminen är. Här är iaf mitt schema och jag har 25 lektioner per vecka. och de är bara NV1!!!

DRESSCODE

School

Blev inge plattat hår, la upp det i en boll ist, orkade inte ha de hängandes. hoh de var så fult.. Snart bär det av till skolan, första dagen i gymnasiet, känns inte alls så där bra som man ville. är inte alls på humör över att börja gymnasium. Men tur så har jag ju Amanda, de är ju de bästa! aja hörs efter skolan mest troligt, eller under lunchen!

hade bra!

Godmorgon!

taggad inför skoldagen?
jag vaknade för en halv timme sen med ville och åt frukost och nu känner jag att de är ingen idé att lägga sig i sängen och somna om så jag ska börja fixa mig så kan jag sitta här framför datorn och göra massa efter att jag är klar. Vi börjar ju först kl 09.00.
 
Sitter och lyssnar massa musik och sjunger haha..
men mest mina två favoriter!

nu ska jag platta håret, hörs när jag är klar!
Victor du är underbar.

En till design

Såja nu har jag fixat klart Sannas blogg!

Thaaaaa

Nu är jag äntligen klar, jag har städat och fört johannas cykel till johanna har även vikt alla kläder i garderoben. Och så slängde jag en tröja ett par långa jeansshort och en klänning. Nu sitter jag här och ska spela yatzy men de är ingen som vill spela med mig.. Men jag väntar och ser.

nattbloggning

Efter filmen så kunde jag inte somna, så skrev jonathan att han oliver och hannes ville köpa cigg så dom fick köpa 3st för tjugo kr haha.. och sen började jag spela yatzy med elina och sonja. ska nog snart lägga mig i sängen börjar känna mig väldigt trött nu.

tills jag vaknar kan ni sitta och lyssna på denna låt

23.26

Idag har inte jag gjort ett piss, har bara suttit här hemma och kollat runt på allas bloggar och sedan suttit framför tv och kollat runt. Har också varit och bastat nyss men de var inte så skönt som jag trodde det skulle vara, mådde bara illa och så var det för varmt.. Ne nuu ska jag och ville kolla någon film och sedan sova..

godnatt!
i love you.

Godmorgon!

Här sitter jag och leker med sannas blogg. Vet inte riktigt hur hon ska ha den men jag chansar och så gör jag klart de jag kan och sen får hon säga vad jag ska ändra på det är alltid lättast. Sen så skulle jag fixa Elins och Amandas blogg också. En liten hobby, men sånt är ju roligt.

Nu ska jag tvätta bort gamla sminket och så ska jag forsätta med sannas blogg. och sen kom jag på att de är små saker jag måste göra på gabbas blogg, dom hade jag helt glömt bort.

Hörs senare!

Flumm

Här sitter jag och amanda på jernveket johanna jobbar, men hon slutar strax. Så ja och amanda började flumma och framför webcamen och tog lite oseriösa bilder. Skratta och njut ;)

Sexy bitch!

Nu ska jag till byn och vara med Amanda och Johanna!
hörs senare!

Jag älskar min Victor.

I love you!

Om jag räknade rätt är det 44 dagar kvar till min och Victors
två års dag!

första bilden vi tog på oss.

12.00

Godmorgon!
idag kl 14.00 är det dansuppvisning i breakdance.
själv är jag inte med eftersom ja inte var med igår men vi ska iaf fara å kolla.

Igår satt jag och johanna hemma hos henne och sedan kommer elin och är med oss. Sen far vi ut på byn med johannas tandemcykel och cyklar runt på byn, och sedan kör johanna bil! det gick ju bra, vi dog ju inte iaf haha..

Nu ska jag ner och äta frukost och sedan fixa mig lite smått.
Hörs senare!

I can´t..

Har duschat för ett tag sen men orkar itne föna håret så de får torka av sig själv, idag ska jag umgås med Johanna så då ser vi ju sen vad som hittas på. Igår låg jag i sängen ända sen jag kom hem från breakdancen var så slut i hela kroppen. Sen kollade jag och ville Män som hatar kvinnor, och den var faktiskt bra för att vara svensk.

Aja men vi hörs senare!
jag kommer stå vid din sida oavsett vad som händer.

whopps

Blev inge breakdance för min del idag..

antingen var de snuten eller ambulansen som åkte förbi nyss med blåljus.
åh blev nyfiken.

snygging!

Hm club

Godmorgon!
gårdagen spenderade jag med Amanda och Johanna vi satt hemma hos johanna och sen var ute på byn satt och skrattade en del och pratade massvis..

Just nu sitter jag här med Amanda hon har nannat hemma hos mig, vi somnade först vid fyra och så vaknade vi nio för amanda skulle till malmen och möta en kompis men då kom inte kompisen vid tio utan vid 12-1 så då vaknade vi nio helt i onödan, men de gör inget.

design

Nu har jag gjort klart Gabriellas blogg, kika in å tyck till!

Mera kläder..

Nu har jag beställt mer kläder (A)
kunde inte låta bli, dom var så söta allihopa så jag var tvungen.
Det gick på 934kr? tror jag det var, så de var itne så farligt. Dom här kommer v.36 och sen kommer de jag beställde först v.38 så jag får det här före det andra.. men det gör ingenting. Men som sagt har nu beställt kläder från hm för 2100 ungefär. Massvis med tröjor blev det, men jag har massvis med linnen och lagom med byxor just nu för en stund, men sen nästa gång jag beställer kläder ska det bara blir skor och byxor haha..


o beijo na boca é coisa do passado,

amor quero ver e namorar pelado

Eu não reconheço mais você, não sei quem você está tentando ser? Você não é o que eu sabia e você certamente não são os mesmos que antes, quando foi-nos. Mas agora eu digo mais você e eu, e não nós, mas não estou certo se existe alguma coisa que já ..

i know you want it!

fy vad ont jag har i kroppen nu.. Har ont i låren och axlarna, fan så jag svettades och fan så jobbigt det var. jag har väldens sämsta kondition och där fick man knappt luft, höll helt seriöst på dö! aja vi började vid halv ett och då fick vi lära oss massa grundsteg som man oftast använder, och aj vad de gjorde ont i handen av att göra sixstep.. Aja imorn är det från ett till tre. Men jag tyckte det var super roligt och jag å micki stod längst bak och skrattade och hade ont!

Nu ska jag börja leka med Gabriellas blogg!

Breakdance

Nu ska jag på breakdance, hörs senare!
hittade en bild jag gjorde i sthlm.

följ min blogg!

Orkar inte skriva om gårdagen ännu, kan göra det lite senare!
tillsvidare så kan ni faktiskt följa min blogg på bloglovin'
bloglovin

Från det ena till det andra..

Godmorgon!
Snart far vi och det blir inte mycke inlägg idag.

hörs när jag kommer hem mest troligt!

Jag kände att jag var tvungen!

Lite roligt faktiskt att hennes bror berättar sanningen när hon sitter och ljuger i sin blogg.
Och själv när jag läste att hon tackat nej så tänkte jag faktiskt att de skulle hon nog inte gjort!

yeah iknow!

Brrrrr.. kallt som bara den där ute!
Kom nyss hem, har suttit på jernverket med johanna henta verro och deras pojkvänner och ja, lyssnat när fredrik och hans kompis spelat gitarr å sjungit. Dom var ju duktiga på att sjunga.

Imorgon bär det av till kangos, där det blir firmafest. Så jag tror inte jag kommer uppdatera så  mycket imorgon kanske innan jag far och om jag är nykter nog för att uppdatera när jag kommer hem så gör jag det..

Ne nu ska jag spela lite och sen ska jag sova, behöver min skönhetssömn!
hade bra så hörs vi säkert i morgon.

You are my love.

GODNATT!

Har faktiskt inte bara varit med henta och amanda idag vi for till Sonja och Elina och satt där och spelade massa spel, jätte roligt, jag tycker om spel! Har varit en rolig kväll, men nu är jag hungrig och pissnödig och jätte jätte jätte trött.. Så jag ska springa ner och ta något snabbt i munnen pissa och sen lägga mig i min underbara säng, hade bra så hörs vi imorgon!

You and Me together forever!

bu dig!

Idag ska jag umgås med henta och amanda
haha, ne nyss satt jag och henta å spelade uno, och jag vann!

tagen ett år sedan!

Var bara tvungen!

HM

Nu har jag ändrat beställningen så dom här är också på väg hem till mig snart. Eftersom allt kommer för v.38 i mitten av september så tänkte jag att det är lika jag ändrar nu innan dom har skickat leveransen.

Aja nu ska jag ner och äta frukost och sedan hitta på något annat!

tjugo i fyra

Jag är glad över att du vill stå vid min sida!

Så här lagom sliten är jag idag

Someday

Tjo allihopa!
Kan börja med att berätta lite om gårdagen, den spenderade jag iaf med sonja elina elin och olsson. Satt och pratade massvis och skrattade. Måste bara berätta när vi satt i bilen så säger elin att en gubbe kommer gåendes mot oss jag och sonja satt på den sidan fast med ryggen mot rutan för att se alla i bilen så vi alla tänkte säkert "jaha men han går väl bara förbi" då sen elin börjar säga kör iväg och sonja vänder sig om mot fönstret och börjar skrika och låser dörren och då får jag uppfattningen "okej nu måste de vara något allvarligt när hon skriker och låser dörren" så jag vänder mig om och ser gubben just vid bilen och jag började skrika och eftersom sonja låste dörren så tänkte jag jaha då måste jag också göra det. Men gubben var ingen gubbe riktigt det var mer en man som frågade om cigg och ska inte säga vilken man det var men det märkte vi först efter vi slutat skrika. Men vi sa att vi inte hade några cigg och då gick han därifrån. Haha ja de är ganska konstigt att förklara men hoppas ni förstår hälften iaf. Hade iaf en rolig kväll igår.

Ville slutar vid 16.00 och då skulle han komma och hämta mig så skulle jag följa med till honom en sväng. Vet ej vad man ska hitta på idag. Men nu ska jag sminka mig så hörs senare!


Pingu

Haha hittade den här, alla som har humor skrattar till denna :D

Fighting

Såja nu har jag varit till en som kan om fotvård åsånt så nu har hon klippt till min tånagel så nu gör det äntligen inte ont mer. Och så om den börjar trycka igen sen när nageln växer ut så ska jag bara klippa den så neråt. För hon sa att har man en gång klippt så så kanske man alltid måste göra det.

Nog om det, här sitter iaf jag och äter kladdkaka och väntar på att tiden ska gå lite snabbare så jag får vara med sonja. Har inte träffat henne på några dagar och man saknar ju solstrålen tihi.

Har även varit med mamma och kört omkring på byn, det går faktiskt rätt bra nu å köra bil.
hörs senare!

Rise and shine

Godmorgon, har nyss vaknat och jag är jätte trött.
Igår gick jag och victor å la oss vid tio ungefär så låg jag och spelade på hans mobil till ja, vad kan klockan varit ca tolv då jag sen ligger å snurrar runt i sängen i en timme och sedan bestämmer mig för att gå ner. Sen när jag kommer ner så kollar jag på en film den var ganska bra men vet ej vad den hette och sen tillslut vid 03.00 så somnade jag. Har sovit ca 6 timmar, men det är bra på ett sätt för då somnar jag verkligen tidigare ikväll!!

Idag kommer Amanda hem och idag ska jag vara med Sonja.


30 sek

Jag har sovit åtta timmar idag, igår kom jag hem från johanna vid tre tiden så hade jag inget å göra så då satt jag här på dator och kollade runt i ca två timmar så vid fem halv sex var jag i säng och vaknade kl ett idag så ungefär åtta timmar har jag sovit inatt. Men de är bra då är jag trött ikväll så kanske jag somnar lite tidigare ikväll så man börjar vända tillbaka dygnet. För snart börjar skolan och då ska man helst inte vara vaken till fem på morgonen och sen stiga upp halv åtta.

Jag vill gå och duscha. Så de ska jag göra!
Igår var det jätte skönt å bada, fattar inte varför jag bara badade en gång varför jag inte badat fer gånger..

aja over and out.

ibland får man sig en chock!

Jag började tänka på en sak.
Jag tror att vi begränsar oss själva, vi har skapat en värld där allt ska vara på ett viss sätt.
Som en scen i filmen Matrix där en liten pojke böjer en sked med sinnet och Neo blir chockad. 
då säger Morphios "There is no spoon".
Man får sig en tanke ställare av den scenen.

Det är samma sak som att tänka, jag kan inte, jag kan inte, till slut så kan man inte.
För att du intalar dig det, du har redan bestämt att du inte kan.


Klockan är 04:04 och nu ska jag sova!
jag är glad över att jag träffade dig, du har förändrat mitt liv.

Badabadabada

Jag och johanna ska fara och bada.
Det var något år sedan jag badade sist här i torneälv.
Jag minns då iaf den här sommaren vi badade det var 12 juni 06 om jag minns rätt?

från höger: Jag johanna sen  är jag itne säker om det är maria?

brumbrum..

Nu ska jag ut och övningsköra, see you later!

bloggtorka?

Varför uppdaterar ingen sin blogg, varför är ingen på msn och varför har jag inget att göra?
Jadu, alla är så tråkiga.

Så här sitter jag, dag in och dag ut. För att det inte finns något att göra!

1200:-

Nu har jag beställt hem lite udda kläder, sånt som jag annars aldrig skulle beställt. Dom där två jackorna kommer jag säkert få skicka tillbaka, kommer nog absolut inte passa i någon, men de väntar att se. Tog väskan och den vitblåa jackan bara för att dom var på rea haha. Men 7 saker för 1200kr var faktiskt ett bra köp haha.

bedtime

Ne nu väntar sängen på mig.
Är inte så speciellt trött men finns inget annat å göra än att sova.

Hittade ett citat som jag fastnade för;
Who are you to judge the life I live? I know I´m not perfect and I don´t live to be,
but before you start pointing fingers make sure you hands are clean.

Sov gott :)

Jag skrattar idag

Åh vad less jag börjar bli hållt på med den här jävla bloggen nu hur länge som helst, och nu helt plötsligt ska det inte bli som jag vill.. Nu gör dem precis som den själv vill! Nej usch jag börjar bli less. Men ni får gärna kommentera vad ni tycker om den.

Idag har jag bara legat här inne, har inte gjort ett piss.
Får se vad jag gör sen, finns inte så mycket å göra i pajala.
alla ska visst dricka och de vill jag verkligen inte.

Kräftor

Idag har vi ätit kräftor, och bara så ni vet så älskar jag det!
åt nästan en hel låda själv, lämnade några stjärtar.

Sthlm

Godmorgon allihopa, förlåt för att jag inte uppdaterat men har inte haft något vettigt att skirva, har fått mina papper så att jag kan övningsköra så de har jag gjort igår och i förrgår, har också skickat in min mobil på lagning så nu har jag världens snyggaste mobil, haha.

Här kommer lite bilder fårn sthlm, hade glömt bort att jag inte lagt upp dom.
Tog inte alls många bilder från gröna lund.
Men som sagt man har ju inte tid att ta kort när man åker karuseller, jag hade iaf jätte roligt hela resan.


Min farbrors lägenhet, jag och gabba sov i sofforna, Dessutom tvn tog vi med hem, tihi.


Innan vi for och shoppade så satt vi och flummsade på balkongen,
älskar bilden!




Flumm!


Haha gabba skulle leka fjortis, kusinvitamin ♥



Sen tog vi kort på våra ögon o.s.v


Insane

och gabba sitter och kollar hur den går.


Sen åt vi hamburgare åde på gröna lund,

och innan vi for hem åt vi på en restaurang.


Norrbottes Fjårtisar

Godkväll, idag har jag pantat burkar 338st och jag fick 180kr för det haha.
Gick in med två stora svarta sopsäckar, tog en stund att panta alla.

Har legat hemma hela dagen och myst med ville.
Så började vi lyssna gamla låtar och sen blev de fjortisvideon.
Så sökte jag norbottens fjortisar å se vad jag hittade!

Haha Amanda du är ju känd 12 112 st som sett dig ;)
Over and out, hörs senare!

2 augusti

Godmorgon, förlåt för att jag inte uppdaterat men igår så låg jag hemma i pyjamas ända till halv nio på kvällen då henta ringer och frågar om vi ska fara ut som vi sedan gör. Far till malmen och sitter där med amanda i ca femton minuter, far sedan till jernverket och sitter där med johanna tills hon stänger vid ett. Då knallar vi hem eller jag knallade med johanna till ville och hon vidare hem och henta och amanda körde moppe. Sen kom jag hit till ville och kollade en film som heter Duplicity, den var faktiskt rätt bra. Sen somnade jag och vaknade för ca 20 min sen.

Idag får jag se vad som händer, hoppas sonja kommer hem idag. Saknar henne som bara den och elina också för den delen! Aja nu är jag sugen på frukost så hörs senare hade bra!

Du är det bästa jag har!