23 April 2013

Godmorgon! Så här tidigt är jag vaken fast jag är ledig idag. Vaknade av mig själv just efter sju redan. Ska springa ner och kolla om tvättstugan är ledig så ska jag tvätta lite och senare ska jag gå till skolan och rulla lite permanent tänkte jag. Nu är det bara 11 dagar kvar till delprovet. Känner mig lite nervös redan nu, får hoppas att det går bra!. 
 

Godmorgon!

21 April 2013

20 April 2013

Jag behöver göra något åt mitt hår känner jag.
Det är slitet och färgen är så jävla ful, men orkar inte göra något förrän vi varit i turkiet.
Såhär ser slitna toppar ut btw:

18 April 2013

Fyfan vad jag har varit flitig denna morgon! Jag har gjort ergonomi uppgiften till idrotten, sen har jag även gjort hemprovet i religion. Det är den som tagit mest tid. Blev typ 5 sidor. Men jag skrev inte desto mer om egna tankar och sånt så jag får nog kanske bara G eller VG. Men har hållt på i flera timmar så jag känner mig rikigt duktig iaf. Nu har jag bara teoriprovet till delprovet att plugga till. Men börjar nog läsa efter helgen kanske. Nu ska jag ligga och ta de lungt. Kanske kolla något avsnitt av oth också. Hörs senare!

Övertrött?

Är du också övertrött, då kanske du skrattar lika mycket som jag till denna.
Har kollat klippet säkert 5gånger och jag gråter av skratt. HAHAHAHA!
 

15 April 2013

hehehhee... cool va?

Facerape!

I våran klass är vi alltid jätte roliga! Direkt någon glömt logga ut från facebook så drar vi iväg en lite facerape. Det kan vara från att man färgat håret en annan färg till att ha krockat med bilen. Ja allt, och det är ju faktiskt ganska roligt. Man får ju faktiskt skratta en hel del! Och idag var dett tyvärr min tur, så jag vill bara säga det här också..
..Mina damer och herrar, jag är inte gravid!...
 

Studenten!!

Idag har jag fått min studentmössa + andra tillbehör.
Nu är det inte länge kvar tills jag tar studenten, och det känns underbart!
Måste ju säga att min mössa är fan den snyggaste jag sett ;)

Bjuder på en gammal låt!

14 April 2013

Det är söndag och jag är redan i kalix. På morgonen åkte vi till Ikea och så har jag sprungit runt på lite affärer. Och alla som känner mig kan ju gissa vad jag köpt? Jo 4par skor fick jag med mig hem. Även en ny bikini och en ny jacka. Snygg och dyr var den. Men tackar min kära mamma för den! Mer än så fick jag inte med mig hem men hittade som ingenting och var som inte heller sugen på att köpa destomer kläder heller så. Orkar inte fota mina nya saker. Har så mycket nytt som jag inte visat alls så då skiter vi att visa det här också hehe. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite oth och bara ta det lungt denna söndag eftermiddag!

11 April 2013

Bildbomb!

6 April 2013

Några bilder från stugan.

3 April 2013

Här har det varit lite tomt ett tag. På fredag drack vi lite alkohol, åt tacos och lekte lite ett gäng och det var riktigt roligt. På lördag låg jag i sängen tills jag var nykter nog att åka iväg till stugan. Kom dit och åt en god middag hos min farmors syster. Vi har varit ut med skotrarna och grillat och bara myst. Kom hem på måndag och då myste jag bara på med Victor. Igår gjorde jag inte så speciellt mycket. På kvällen for vi hem till hanna och spelade lite spel och kollade en skräckfilm. Men slänger upp lite bilder senare från helgen!