29 Augusti 2012

Jag och Hanna har varit hurtiga och varit och promenerat/joggat.
Vi tog oss igenom hela 5 km också!
 
 
 
 
 

28 Augusti 2012

Jag och Hanna har varit riktigt duktiga och varit ute och motionerat. Innan det var vi också och solade lite, vilket verkligen behövdes!. Det var både skönt att sola och promenera/jogga.
 

Ett glas vitt vin..

Suttit på elevhemmet och druckit en flaska vitt vin. Är inte direkt förtjust i vin men flaskan gick ner. Har suttit och spelat lite spel och bara myst på och pratat skit. När flaskan var slut drog jag och Hanna hem till mig och vi har suttit och spelat lite poker. Nu har Hanna gått hem och jag ska hoppa ner i sängen och kolla lite serier och sedan sova. Upp till skolan imorn och fortsätta egen hårvård och kanske kika någon film. Godnatt!
 

Jag har blivit lite långhårig märkte jag idag!

27 Augusti 2012

Ja idag började skolan igen efter två månaders "sommarlov". Så idag tyckte Åsa att vi skulle ha egen hårvård för man kan ju inte gå runt och se hemsk ut i kaluffsen, så det har vi gjort idag. Jag la i en toning i Hannas hår, klippte Hanna och Linea sen la vi en färgbomb i mitt hår. Och i morgon skulle jag nog klippa lugg på Anna. Slutade redan vid 11 och skönt var det. Så nu har jag nyss vaknat, vilat i ungefär tre timmar. Skönt! Ikväll får vi sed vad vi hittar på. Mest troligt blir det väl elevhemmet. Ska gå och laga mat nu, hejdå!

Try a little harder to be a little better.

Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'!

Idag kommer Linea hit, och vi ska hitta på massa roligt. Först ska vi börja med att käka på thai, dock tänkte jag först inte käka ute idag igen men eftersom mamma inte lagar mat åt mig så haha... Ja men iaf sen ska vi väl göra något roligt och sen hade vi tänkt fara å grilla någonstans och bara mysa ett litet gäng dåråååå. Ska väl fixa klart mig nu och göra mig redo, för jag är hungrig! Så direkt hon anländer till paha så ska vi jävla dra dirr å käka.
 
Idag känner jag mig busig, så som man alltid var i skolan förut. Det var ju då man gick i pajalaskola och inte var seriös en enda minut. På den här bilden skolkar vi garanterat och är allmänt busiga!
 

Någon som känner igen denna procedur?

So, this is my life. And I want you to know that I am both happy and sad and I'm still trying to figure out how that could be.

24 Augusti 2012

Godmorgon! Har vaknat för över två timmar sedan redan men har ännu inte gjort desto mer. Har börjat småpacka lite till kalix, och de känns förjävligt att det redan är om två dagar vi ska åka dit. Igår var vi förresten och simmade på badhuset, vi simmade 40 längder. Och kan ju säga att de var tungt! Sen for då jag, Gabriella och Amanda och fikade på fiket och tog en panini och en liten go'bit. Nu ska jag gå och äta något och sedan fortsätta packa lite så jag slipper göra det imorgon och på söndag.

Whatever you are, be a good one.

22 Augusti 2012

Igår jobbade jag klart för denna sommar, och det känns underbart! Nu ska jag vara ledig denna sista vecka, blir ledig iaf fyra dagar haha.. Jobbar på lördag på eldfesten, men det gör ingenting. Och sen på söndag blir det att åka till kalix. Hela sommaren är slut redan, och vad har jag gjort egentligen? Ingenting.. Börjar nu sista året på gymnasiet, känns ju lite jobbigt. Har ju som redan gått tre år gymnasium, och så har jag ändå ett år kvar! Äh detta kommer nog bli det bästa året av alla dessa fyra år på gymnasium. Ska bli roligt att börja med vårat projektarbete. Men allt det andra ser jag inte fram emot, svenska och sånt jobbigt jävla skit. Det hade jag mer än gärna skippat!!.

I söndgas var vi på..

Men vi vann dock ingenting...

Do what you feel in your heart to be right – for you’ll be criticized anyway.


Life's a bitch. You've got to go out and kick ass!!

nattliga bus!

Ansiktsmask och musiken på full volym!

9 Augusti 2012

Igår var jag och Henta på fiket och tog en latte.

Bildbomb från luleåkalaset!!

6 Augusti 2012

Helgen har varit suverän! Utgång både fredag och lördag, dock såg vi inga artister men äh, vi hade super roligt iaf. Åkte bara en karusell också, och det var virvelvinden. Tänkte åka den andra jätte höga men det var så lång kö så det hann vi inte med. Var på stan en sväng också men det enda jag fick med mig hem var ett par jeans två tröjor och en ny foundation. Slänger in bilder imorgon från helgen. Har nyligen slutat jobba och nu sitter jag här och funderar på vilken film jag ska se. Någon som har ett förslag?
 

Here I come!

Nu ska jag dra till luleå, vi hörs antingen under helgen eller först på söndag!
 

I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.

1 Augusti 2012

Jaha, det här var då min "lediga" dag, vilket det inte blev. Ska och jobba 1500-2300 och sen ska jag upp före fan imorn och jobba 0800-1500. Gillar inte att jobba kväll när man ska jobba förmiddag dagen efter, för man somnar först vid två-tre och sen ska man upp vid sju. Trött nå jävulskt är man iaf. Har inte ens börjat packa inför helgen. Varför har du inte det Malvina? För jag vet inte vad jag ska ha med mig!! Hade mer än gärna åkt bil också, men vet inte någon som ska åka till luleå på fredag så får väl åka med bussen 0620.
 
Annars då? Någon som åker till luleå på fredag? ;)