Grattis Mamma på födelsedagen!

Grattis på 23års dagen älskling!

♥ ♥ ♥

27 September 2012

Idag får jag åka hem!!!!!

Klassresa bokad!

Höll ju nästan på att glömma bort det. Vi har bokat våran klassresa. 1/6 drar vi till turkiet, fyfan va skönt!!

A hard day's night.

Efter svenskan for vi tillbaka upp på frisör och forstatte ha projektarbete, vi fick klart lite saker iaf. Efter de for jag och Hanna in till stan och solade. Påvägen hem så gick vi in på coop så jag fick handla också. Nu är det inte lika tomt i kylskåpet, så jag klarar mig någon vecka till iaf. Sen har vi flyttat över lite serier, Greys till mig och DH till Hanna. Nu ska jag börja kolla om Greys från början. Vet inte hur många gånger jag har sett den serien, men bra är den! Har just ätit middag och ska snart hoppa i duschen. För ikväll ska jag lägga mig supertidigt för imorgon får jag äntligen åka hem! Ska bli så otroligt jävla skönt att få komma hem, dessutom kommer jag hem med tidiga imorgon. Helt underbart!!

26 September 2012

Igår gjorde jag finskaprov vilket gick super 49/50 fick jag. Därefter gick jag hem och städade, tvättade och små packade. Efter de låg jag i sängen och sov och vaknade, sov och vaknade. Och nu är jag super trött..Sitter ännu och äter frukost, måste fixa mig lite snabbt sen bara, ska gå till skolan på ungefär 15min..Nåväl idag slutar jag vid lunch, hörs då!

You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.

Idag fick jag min första ros av min pojkvän! När jag kom hem från skolan så hänger den på mitt handtag. Och när jag öppnar den så är det en stor jätte fin ros och ett kort där det står "från din Ville" Jag började till och med gråta när jag såg den. Sen ringde jag min underbara pojkvän och sen grät jag ännu mer. Åh vad jag älskar honom! Det går inte ens att beskriva, och just nu saknar jag honom så otroligt mycket också! Nu vill jag hem!

24 September 2012

Sitter på salongen nu och gör ingenting. Har tränat kort festfrisyr på morgonen och sen har Sanna klippt mig lite också. Mer än så har vi inte gjort denna morgon, skönt var de också. Skönt att bara ta det lungt ibland. Det har varit lite tomt här på bloggen under helgen men ska slänga upp bilder från helgen istället, det får duga!. Nu ska jag gå och småstäda lite och sen får vi säkert sluta.

In the end, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends.

21 September 2012

Godmorgon! Idag ligger jag i sängen i kalix och inte i pajala. Ska ha klassfest imorn så det är därför jag stannar här. Igår hade vi skolfoto också, får se hur dom bilderna blev. Senare på kvällen for jag till hanna och vi var och hyrde en film. Den var inte så speciellt bra, det var en rysare men så läskig var den inte. Mer än så hände inte igår, och idag har jag inte hunnit göra mer än att ligga i sängen, även fast jag har vaknat för två timmar sedan. Ska ta och städa lite här, för det ser ut som ett bombnedslag. Mer planerat har jag inte denna morgon!
 
Grattis till mig som har haft körkort i ett år idag!!

If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.

19 September 2012





Godmorgon!

Eftersom jag idag inte orkar fixa mig över huvudtaget, så får gårdagens bilder duga!

Always do what you are afraid to do

Liten sneakpeek på vad vi gjort med Hannas hår idag ;)

Min korta festfrisyr som jag gjorde idag!




17 Septemeber 2012

Igår åkte vi med bussen mot kalix, och väntar då i töre 70 min på bussen mot kalix. Vi hade även med oss en cykel (som man kan vinna på lotteriet) och den cykeln fick dock inte åka med, så vi satt i töre i 3,5 timme och försökte fixa skjuts till kalix med cykel. Dock gick det inte så bra, men vi tog oss till kalix, dock utan en cykel. Var hemma i kalix vid halv elva kanske. Var något trött och sliten. Idag har vi haft kundpass, dock har jag inte haft någon kund ännu, min kund kommer kanske på 10min. Så tidigare har jag gjort en kort fest frisyr. Kan slänga upp en bild på den sen. Sen fick vi tag på en bil och drog till töre under lunchen och hämtade cykeln, så nu har vi den här! Nu ska jag iaf göra mig redo för en klippning. Hörs sen!
 
Hanna, Jag och Linnea. Fotograf Sanna ;)

12 September 2012

Ligger i sängen och kollar DH. Och det har jag gjort ända sen jag och hanna kom hem från springrundan, vi lyckades ta oss igenom 4km idag. Dock känns det nu inte så speciellt bra. Hostar som bara tusan och hade världesn huvudvärk tidigare. Tur att man har ipren! Bara jag inte blir sjuk nu. Men så är det alltid med mig, jag blir sjuk när jag antingen är ledig eller har lov eller något liknande. Så kommer säkert vara sjuk hela helgen och sen på måndag är jag fullt frisk. Men just nu vill jag faktiskt vara i skolan, vi håller på planera vårat projektarbete, vilket kommer bli super om inte annat! Dom andra lektionerna hade jag klarat mig bra utan men projektarbetetimmarna vill jag inte missa.
 
Får se när jag somnar ikväll, råkade somna lite efter våran joggingtur. Minns inte alls hur länge jag sov, men det var iaf över två timmar kan jag gissa. Skönt är de dock att jag börjar 0950 imorn så lite sovmorgon får man ju i morgon. Plus att jag får åka hem imorn och träffa underbara vänner och min underbart härliga pojkvän ♥ Ska fortsätta kolla DH nu och försöka sova, så godnatt med er!

11 September 2012

7 September 2012



5 September 2012

Har varit med Hanna och sprungit/joggat/promenerat 4km idag. Det var riktigt skönt att få det gjort. Har även hunnit vila, sola och städa lite idag. Imorgon får vi redan åka hem, fy så skönt! Nu ska jag hoppa i duschen för att senare kanske fara och kika film eller dylikt.

3 September 2012

Haft kundpass på frisör idag, dock hade jag ingen kund så jag har gjort en kort festfrisyr och sedan har jag färgat Julias hår. Efter skolan slutade drog jag och Hanna till Haparanda för att käka på max och shoppa lite. Dock hade jag tänkt att inte shoppa desto mer för att jag ska spara pengar. Ändå fick jag med mig en Jacka, två t-shirt, en tröja, tre mössor, två handskar och en halsduk. Hade blivit mer om jag inte var så duktig och höll mig från att köpa skor! Mamma nu kan du allt vara stolt över mig att jag inte köpte skor ;-)