If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.

Var förresten och fixade mina naglar. 
Snygga!!

30 December 2012

Nu har det varit dåligt med uppdatering igen. Jag har gjort massor men ändå ingenting. På Julafton satt vi ett gäng och drack. Kvällen slutade ändå ganska tidigt. Och jag mådde bra när jag vaknade på juldagen. Då var det iaf bara att fixa om sig och tagga. For hem till paloma där vi satt typ 11 pers och spelade spel och hade roligt, därefter for vi till smedjan och kvällen slutade med efterkäk. Nåväl resten av veckan har jag inte gjort så mycket. Varit chaufför till gve och monterat ihop en byrå i flera timmar..

God jul!

23 December 2012

Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy.

Another shot of whiskey please bartender
Keep it coming til I don't remember at all

A word to the wise ain't necessary, it's the stupid ones who need advice.

Idag har jag varit duktig och gjort ännu mer knäck och även testat göra ischoklad. Provade med både vit, ljus och mörk choklad. Får se hur det smakar. Jag är väl inte så speciellt förtjust i ischoklad men.. Nu ska jag nog hoppa i duschen och sen får vi se vad denna dag har att bjuda på. Tror inte det blir desto mer, men man vet aldirg ;-)

20 December 2012

18 December 2012

Igår gick faktiskt dagen på praktiken riktigt fort. På morgonen hade jag en färgkund och efter det en klippning. Sen var det nästan lunch och halva dagen hade redan gått. Efter praktiken låg jag i sängen tills Victor slutade, sedan följde jag med honom när han gjorde lite saker på sin motorcykel och efter det kollade vi film. Jag satt även hur länge som helst och försökte jonglera. Det gick väl sådär haha.. Idag har dagen på praktiken också gått rätt fort. Haft två klippningar och en permanent så denna dag har nästan sprungit iväg.
 
Min så otroligt söta pojkvän i hans unga dar ;)
 

Idag är det..

...bara 7 dagar kvar till julafton
..14 dagar kvar till nyår
..exakt 7månader tills jag fyller 20 år
..och mindre än ett halv år tills jag tar studenten.
Jag bara älskar min studentmössa, visst är den snygg? ;-)
 

17 December 2012

Godmorgon! Varför är måndagar alltid så jävla jobbiga? Är då jäkla trött så jag vill bara hoppa ut från balkongen, dränka mig i min varm choklad eller helt enkelt sova! Ska iaf iväg på praktik här på en halvtimme.Vet inte hur jag ska orka, Någon som vill komma och byta plats med mig? Då ska det helst vara med någon som bara ligger i sängen hela dagen. Äh fan också, nu ska jag gå och borsta tänderna. Hejdå!

Idag är det även tredje advent!

 Och igår pyntade jag min julgran..

I heard you were a player, okay - lets play a game.

Bilder tagna av @gabriellaperez @henriikkakarlsson

16 December 2012

Det har varit tomt här ett bra tag nu, så nu kanske det är dags att uppdatera? Jag har iaf kommit hem från kalix för detta år. Återvänder först i Januari, och de känns skönt! Spenderade förra helgen i levi med ett härligt gäng och drack så mycket att hela min kropp gjorde ont på söndagen, även måndag och tisdag också haha.. Kom hem från kalix i tisdags och sen dess har jag mest bara legat hemma. Eller ja i fredags satt vi hemma hos Paloma och spelade spel och drack några glas vin, jag och mina härliga tjejer. For därefter till thai och fortsatte kvällen. De gjorde iaf så att gårdagen spenderades i sängen, dock inte på grund av desto mer bakis än lite ont i huvudet utan tant röd kom och hälsade på, som gjorde mig sängliggandes hela gårdagen. Vid tio på kvällen tog jag mig upp från sängen och for till min älskade kille. Och idag har det inte heller hänt mycket, jag har gjort knäck och kollat film. Jag ska försöka bli bättre på uppdateringen, jag lovar*

10 December 2012

-Levi 7/12-9/12
Om jag bara skulle orka blogga?

Och såhär glada och taggade var vi efter showen!

 
Hahahaha!

Här får ni se slutvarvet som vi alla gick!

3 December 2012

Har inte några biler från helgen ännu, men det kommer kanske snart.
Snodde iaf dom här två bilderna från våran konferenciers facebook ;) hehe